Kasteel Huize Harmelen

Kaart | Streetview

Adres
Kasteellaan 1
3481GR Harmelen
Vergaderzalen 2
Reviews Nog geen reviews
Vergaderen kunt u overal, maar als u iets bijzonders wenst kiest u voor Kasteel Huize Harmelen!

Kasteel Huize Harmelen is een sfeervol kasteeltje voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops gelegen in het midden van de Randstad, goed te bereiken, met voldoende eigen parkeergelegenheid en volledige privacy. U kiest voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting in een eeuwenoud, uit circa 1270 daterend kasteeltje met vergaderruimte die u zal inspireren.

Daar waar er nog te veel ondernemers zijn die concessies doen aan kwaliteit en gastvrijheid, kunnen wij u garanderen dat wij dat nimmer zullen doen! Primair uitgangspunt bij onze totale MVO bedrijfsvoering is dat wij er naar streven om op het gebied van locatie, sfeer, persoonlijke benadering service en verzorging, toonaangevend te zijn. Wij willen onze gasten een optimale beleving bieden, zodat deze na een constructieve dag met een gevoel van verfrissing en energie weer huiswaarts gaan. Alles wat wij onze gasten aanbieden komt voort uit onze persoonlijke passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zo wordt bijvoorbeeld bij ons de volledige catering zichtbaar en ter plekke voor u en uw gasten klaargemaakt waarbij wij uitsluitend werken met dagverse (biologische) ingredienten. Met speciale (dieet)wensen van onze gasten wordt uiteraard volledig rekening gehouden. Aan kwaliteit doen wij geen concessies! U bent de gehele dag door welkom in onze keuken.

Wij hopen dat onze hoogwaardige klantgerichtheid en service u zal aanspreken, prikkelen en motiveren. Reeds vanaf 2003 staan wij hiervoor tot uw beschikking. Een geheel vrijblijvende offerte ontvangt u van ons altijd binnen 24 uur. Beleef Kasteel Huize Harmelen! U bent van harte welkom.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Kasteel Huize Harmelen

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerKasteel Huize Harmelen is centraal gelegen en met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Zowel van station Utrecht als van station Woerden vertrekken er regelmatig bussen. U kunt dan in de dorpskern, bij de grote kerk, uitstappen waarna u na ca 5 minuten lopen bij Kasteel Huize Harmelen bent.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten Kasteel Huize Harmelen

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad