Kasteel Woerden

Adres
Kasteel 3
3441BZ Woerden
Vergaderzalen 9
Reviews 2 review(s)
4.5/5 2 review(s)
Kasteel Woerden is de locatie voor het houden van vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, trainingen, presentaties en (bedrijfs)feesten. Het 600 jaar oude kasteel is inspirerend, sfeervol en bovenal goed bereikbaar. De stad Woerden ligt op 15 minuten vanaf Utrecht, 25 minuten vanaf Rotterdam, 30 minuten vanaf Den Haag en 35 minuten vanaf Amsterdam.

Onze locatie ligt op 3 minuten rijden van de A12 en op 300 meter lopen van het centraal station. Het kasteel beschikt over een eigen parkeerterrein. Parkeren op ons eigen terrein is gratis. Deze faciliteit kan worden uitgebreid met het gebruik van een parkeergarage op loopafstand.

Kasteel Woerden beschikt over 8 zalen en is geschikt voor bijeenkomsten van 3 personen tot 130 personen en feesten organiseren wij tot 400 personen.

Indien er overnachtingen gewenst zijn bij het verblijf in ons Kasteel adviseren wij u de volgende hotels: Best Western Woerden (64 kamers) en Stadshotel Woerden (25 kamers). Beide hotels liggen op loopafstand van Kasteel Woerden.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Kasteel Woerden reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2015-03-23 13:38:10
4/ 5 sterren

"prima locatie, heerlijke lunch, alles goed geregeld. "
Review door , Programmaraad
2018-02-13 10:31:24
5/ 5 sterren

"Op donderdag 8 februari hadden wij een bijeenkomst van de Programmaraad in Kasteel Woerden. Kasteel Woerden is een prachtige locatie in het midden van het land met goede parkeergelegenheid en ook nog naast het station. We kregen heel veel complimenten van de deelnemers. De ambiance van de locatie droeg bij aan de goede sfeer om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Zowel in het voortraject als tijdens het event was geen enkele vraag te veel en werden we maximaal ondersteund. Mijn complimenten en dank voor deze plezierige ervaring. "

Bereikbaarheid Kasteel Woerden

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBereikbaarheid

Parkeervoorzieningen
Achter het kasteel bevindt zich een parkeerplaats met 39 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. Parkeren is gratis.

Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn, is het mogelijk om gebruik te maken van parkeergarage Castellum* in het centrum van Woerden, op 6 minuten loopafstand van het kasteel. Hier zijn 520 plaatsen en de kosten bedragen € 2,00 per uur. Indien gewenst, kunnen wij uitrijdkaarten verzorgen à € 7,00 per auto. Met deze uitrijdkaarten is het mogelijk om 24/7 uit te rijden.

Adres parkeergarage Castellum:
Meulmansweg 8S
3441 AT Woerden

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de P+R Polanerbaan gelegen op 5 minuten loopafstand van Kasteel Woerden. Dit is een gratis parkeervoorziening en 24/7 open, deze openbare parkeerplaats is uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Adres P+R Polanerbaan:
Polanerbaan 1
3447 GN Woerden

Openbaar vervoer
Het kasteel is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Woerden ligt op 4 minuten loopafstand van onze locatie.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Kasteel Woerden

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad