NH Bussum Jan Tabak ****

Hotelclassificatie
Adres
Amersfoortsestraatweg 27
1401CV Bussum
Aantal kamers 87
Vergaderzalen 6
Reviews Nog geen reviews
Op een klein half uur van Amsterdam Schiphol Airport en Utrecht ligt het NH Bussum Jan Tabak Hotel in Bussum. Een bij reizigers geliefde ontmoetingsplaats. De medewerkers van dit 4 sterrenhotel voorzien u van alle luxe. Parkeren is gratis.

Het hotel beschikt over 87 kamers en 2 appartementen. De kamers zijn o.a. voorzien van televisie met in-house movies, radio, safe, airconditioning, telefoon met extra aansluiting voor bijvoorbeeld internet, een minibar en broekenpers.

De 8 smaakvol ingerichte salons met fonkelende kroonluchters vormen het ideale decor voor het houden van een ontvangst tot maximaal 600 gasten. De zaalindeling kan op eenvoudige wijze aan het aantal genodigden worden aangepast.

Ook is NH Jan Tabak bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld directievergaderingen in een van de 9 moderne vergadersuites. Direct grenzend aan The Garden Restaurant is de bijzonder exclusieve Tuinzaal gelegen met uitzicht op de prachtig aangelegde hoteltuin. Beide locaties zijn perfect geschikt voor druk bezochte recepties, feesten en ontvangsten. Vanzelfsprekend beschikt NH Jan Tabak over alle audiovisuele presentatietechnieken, ISDN-faciliteiten en secretariële services.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid NH Bussum Jan Tabak

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerNS-station: Naarden/Bussum. Buslijn: 100 en 107. Halte: Amersfoortsestraatweg
Parkeren

Locatie faciliteiten NH Bussum Jan Tabak

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad