Afas Circustheater

Kaart | Streetview

Adres
Circusstraat 4
2586CW Scheveningen
Vergaderzalen 10
Reviews Nog geen reviews
Het AFAS Circustheater gelegen in Scheveningen is de perfecte locatie voor elk evenement van 5 tot 1840 personen. Centraal gelegen en op loopafstand van het strand biedt het AFAS Circustheater een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en daarnaast meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het theater.

Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie dat zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden. Het theater biedt tien multifunctionele ruimtes met uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld een vergadering, productpresentatie, modeshow of congres. Zelfs een creatieve brainstorm op het podium behoort tot één van de mogelijkheden. Als extra optie kan de theaterzaal worden verkleind tot een capaciteit van 200 personen (normaliter 1840 personen). Kortom, een schitterende locatie, om uw relaties in stijl te ontvangen.

Het AFAS Circustheater biedt ook de mogelijkheid om uw zakelijke evenement af te sluiten met een bezoek aan Disney's The Lion King, welke vanaf oktober 2016 in het AFAS Circustheater te zien is.

Wij adviseren u graag tijdens het traject van idee tot bijeenkomst. Samen met huiscateraar Maison van den Boer zorgen we voor de creatieve, culinaire en technische invulling van uw evenement.


Stage Entertainment Nederland beschikt over een unieke evenementenlocatie in de Randstad. Het AFAS Circustheater biedt u een unieke plek voor uw zakelijke bijeenkomst. De locatie biedt een juiste balans tussen een prettige, informele ambiance en een levendige, zakelijke omgeving maar heeft een warme uitstraling dat een evenement nou juist zo bijzonder maakt.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Afas Circustheater

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHet AFAS Circustheater adviseert bezoekers te reizen met het openbaar vervoer. Het theater is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23.

Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen bij halte Circustheater.

Vanaf het NS station Den Haag Hollands Spoor adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 1 of 9 beiden richting Scheveningen Noorderstrand. Voor tramlijn 1 uitstappen bij halte Kurhaus, voor tramlijn 9 uitstappen bij de halte Circustheater.

Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Afas Circustheater

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad