Amare

Adres
Spuiplein 150
2511DG Den Haag
Vergaderzalen 8
Reviews Nog geen reviews
Amare is vanaf september 2021 het nieuwe culturele en congreshart van Den Haag. Amare is uitstekend geschikt voor congressen en evenementen. Het beschikt over 4 zalen, variƫrend in capaciteit van 200 tot 1500 personen, 8 foyers en 6 vergaderzalen. Ook zijn er 2 reatuarants.

Optimale bereikbaarheid
Amare ligt op een perfect te bereiken, centrale locatie in Den Haag. Op steenworp afstand van Den Haag Centraal Station en de snelwegen A12/A4/A44/A13. Via het spoor arriveren en vertrekken er 4-8 treinen per uur naar Schiphol, Amsterdam en Rotterdam. Trams en bussen stoppen er voor de deur. Onder Amare bevindt zich zowel een fietsenstalling met 1500 plekken als een parkeergarage met 700 plekken. In de buurt liggen nog eens 7 parkeergarages.

Meerdaags
In de directe omgeving van Amare bevinden zich vele drie- en viersterren hotels. Comfortabel overnachten gegarandeerd. Amare heeft met een aantal hotels prijs- en kamerafspraken gemaakt.

Omgeving
Voor wie na een congres of evenement nog even wil uitwaaien op de Scheveningse Pier: met de tram ben je er binnen enkele haltes. Liever het Meisje met de Parel van Vermeer of de Victory Boogiewoogie van Mondriaan bekijken? Al wandelend of met de fiets ben je er zo.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Amare

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoerbus 28
tram 17
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten Amare

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad