Ambassade Hotel Amsterdam ****

Hotelclassificatie
Adres
Herengracht 341
1016AZ Amsterdam
Aantal kamers 56
Vergaderzalen 4
Reviews Nog geen reviews
In het historische hart van Amsterdam aan de voorname Herengracht vindt u, gevestigd in tien zeventiende-eeuwse grachtenpanden, het stijlvolle Ambassade Hotel. Een unieke locatie op één van de mooiste plekjes van de stad, zeer rustig gelegen en toch bevinden musea, restaurants en belangrijke bezienswaardigheden zich op loopafstand.

De 56 kamers en suites van het Ambassade Hotel zijn met zorg ingericht en gedecoreerd, en voorzien van alle moderne comfort. In de sfeervolle lobby, de salons en andere openbare ruimten vindt u antieke meubelen en klokken gecombineerd met moderne schilderijen van de beroemde CoBrA-beweging. Het hotel heeft twee lounges en een grote ontbijtruimte met uitzicht op de gracht, en beschikt eveneens over een bibliotheek met een uitgebreide collectie boeken, allen gesigneerd door de vele schrijvers die in het hotel hebben overnacht.

Tevens vindt u in het hotel ons restaurant Brasserie Ambassade, waar de nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten, en waar Franse gerechten met een moderne twist worden bereid. Vanzelfsprekend bent u ook meer dan welkom in onze Library Bar, waar u omringd door duizenden gesigneerde boeken van een hapje en een drankje kunt genieten.

In het gehele hotel kan Wi-Fi kosteloos worden gebruikt en onze receptie-medewerkers staat te allen tijde tot uw beschikking.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Ambassade Hotel Amsterdam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHet Ambassade Hotel bevindt zich in het centrum van Amsterdam en is makkelijk te bereiken van Amsterdam Centraal Station. Vanaf het station kunt u bijvoorbeeld een taxi nemen en deze rit duurt 5 à 10 minuten (en kost ongeveer 17,50 euro). Vanaf het station kunt u ook de tram nemen (3,20 euro per persoon, slechts te betalen middels een bankpas of een Visa/Mastercard), en het betreft dan lijnen 2, 11 en 12. De derde halte vanaf het station is de halte ‘Spui’, en vanaf deze halte loopt u 10 meter rechtdoor en gaat vervolgens rechts op het Spui(-Plein) zelf (voor de boekhandel Athenaeum langs). Vervolgens steekt u tussen Café Hoppe en Café Zwart door richting het Singel, die u oversteekt, waarna u de Wijde Heisteeg en vervolgens de Herengracht bereikt. Op de Herengracht gaat u voor de brug naar rechts, waar u na 50 meter op nummer 341 het Ambassade Hotel treft.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Locatie faciliteiten Ambassade Hotel Amsterdam

24 uur room service

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Concierge

Dieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Geld wisselen

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Massage

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Spa

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad