Amrath Hotel Lapershoek Arenapark ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Utrechtseweg 16
1213TS Hilversum
Aantal kamers 80
Vergaderzalen 12
Reviews Nog geen reviews
Voor vergaderingen, trainingen, zakelijke bijeenkomsten, brainstormsessies, inspirerende workshops ed. is Hotel Lapershoek de perfecte locatie.
Het hotel beschikt over 12 sfeervol ingerichte multifunctionele zalen, waarvan 2 met bar en 1 met openhaard. Door de flexibele wanden kan de ruimte aangepast worden aan de grootte van het gezelschap. Draadloos internet is aanwezig in het gehele hotel.

Bij meerdaagse evenementen kan overnacht worden in één van de 80 sfeervol ingerichte kamers, natuurlijk voorzien van hedendaags comfort.

Hotel Lapershoek is gevestigd in een monumentale
Gooische villa vlakbij het centrum van Hilversum. Gelegen op 300 meter van het NS-station Hilversum-Sportpark en direct aan de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht is het hotel, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer, uitstekend bereikbaar voor alle gasten en beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid.

De ontspannen sfeer en gezellige ambiance van restaurant Vivaldi biedt u volop de gelegenheid om sfeervol te genieten gedurende de vier jaargetijden. De keuken brigade bereidt met zorg de meest verfijnde en originele creaties.


Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Amrath Hotel Lapershoek Arenapark

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerNS-station Hilversum-Sportpark ligt op 300 mtr. afstand van het hotel. Steek de Soestdijkerstraatweg over naar het Laapersveld. Aant het einde van deze weg aan de rotonde bevindt zich Hotel Lapershoek.
Parkeren

Locatie faciliteiten Amrath Hotel Lapershoek Arenapark

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Gratis parkeren

Hotelkluis

Kapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad