Amsterdam Conference Centre Beurs Van Berlage

Adres
Damrak 243
1012ZJ Amsterdam
Vergaderzalen 16
Reviews Nog geen reviews
In het hart van het historische centrum van Amsterdam staat het prominente rijksmonument Beurs van Berlage. Dit authentieke gebouw huisvestte van oorsprong onder andere de Effectenbeurs, Optiebeurs, Graanbeurs en de Goederenbeurs. Het gebouw werd geopend in 1903 en heeft sindsdien vele bijzondere evenementen verwelkomd, waaronder het koninklijk huwelijk van onze huidige Koning en Koningin.

Beurs van Berlage richt zich op congressen en diners tot 1300 gasten, waarbij gastvrijheid en de kwaliteit van beleving hoog in het vaandel staan. De inspirerende architectuur, de locatie, de capaciteit (grootste zaal in het centrum van Amsterdam) en de bijzondere geschiedenis van het gebouw, maakt de Beurs van Berlage tot een van de populairste evenementenlocaties van Nederland.

Beurs van Berlage bevindt zich tegenover Amsterdam Centraal Station en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Omgeven met parkeergarages en hotels is deze locatie voor zowel nationale als internationale evenementen zeer geschikt. Bekijk de website: www.beursvanberlage.com voor meer informatie.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Amsterdam Conference Centre Beurs Van Berlage

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe Beurs van Berlage staat prominent aan het Damrak, midden in het bruisende centrum tussen de Dam en het Amsterdam Centraal Station. Daarmee is de Beurs van Berlage uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar op regionaal, nationaal en zelfs internationaal niveau met Schiphol op 20 minuten afstand.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Valet parking service

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten Amsterdam Conference Centre Beurs Van Berlage

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Concierge

Dieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSauna

Secretariele service

Shuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad