Amsterdam RAI Convention Centre

Kaart | Streetview

Adres
Europaplein 22
1078GZ Amsterdam
Vergaderzalen 24
Reviews Nog geen reviews
INSPIRERENDE ONTMOETINGEN BIJ AMSTERDAM RAI

Op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam en direct gelegen aan de ringweg (A10) bevindt zich Amsterdam RAI. De RAI beschikt over twee auditoria, één ballroom en 64 vergader- en congreszalen. In alle rust vergaderen, trainen of een inspirerend congres volgen maar wel in een zakelijke omgeving en met uitzicht op de stad Amsterdam? Dat kan in het RAI Elicium. Naast een prachtige ballroom en vier congreszalen zijn hier ook 20 vergaderzalen beschikbaar.
Vanaf 2014 biedt Amsterdam RAI u, naast alleen een ruimte, ook complete arrangementen vanaf 5 tot 300 personen. Er is onderscheid gemaakt in een Basic, Comfort, Deluxe en Healthy arrangement. Vergaderarrangement Basic is verkrijgbaar vanaf € 30,- Deze arrangementsprijzen zijn uiteraard inclusief zaalhuur en bevatten standaard onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en frisdranken, een flipover, beamer, projectiescherm, WiFi en vergadertoolkit. Er zijn diverse arrangementen mogelijk voor zowel één dagdeel van vier uur, als een dag van acht uur.
Arrangement Comfort biedt alle mogelijkheden voor een effectieve en efficiënte training, vergadering of congres. Wilt u genieten van net iets meer luxe of een verantwoorde variant, dan is er het Deluxe en Healthy arrangement.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Amsterdam RAI Convention Centre

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerAmsterdam RAI is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Gelegen aan de ring en met een treinstation, metro- en tramhalte voor de deur, is Amsterdam RAI zowel vanuit de stad als vanaf de snelweg goed toegankelijk.

Per tram en bus
Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 van Amsterdam een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en de RAI (halte Europaplein). Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 65. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u de RAI het beste bereiken via sneltram 50.

Per trein
NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Amsterdam RAI Convention Centre

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasino

Concierge

Dieet keukenDiscotheekFitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Strand aanwezig bij locatie

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad