Beeld En Geluid Den Haag (Voorheen Comm)

Kaart | Streetview

Adres
Zeestraat 82
2518AD Den Haag
Vergaderzalen 12
Reviews Nog geen reviews
Bij Beeld en Geluid Den Haag (voorheen COMM) hebben we inspirerende ruimtes gecreëerd die méér zijn dan enkel muren, tafels en stoelen. We hebben alle elementen in huis voor succesvolle meetings en impactvolle events in het bruisende hart van Den Haag.

In Beeld en Geluid Den Haag brengen we mensen in levenden lijve samen om te onderzoeken en te bespreken hoe wij allemaal in media leven. We zijn een museum met omvangrijke (digitale) collecties.

Méér dan een ruimte
Bij Beeld en Geluid Den Haag boek je méér dan een ruimte. We hebben alle elementen in huis voor meer focus, inspiratie en plezier tijdens de bijeenkomst. Zo kun je bij ons een brainfood menu boeken met heerlijke gevarieerde voeding. Zet daarnaast energizers in voor een oppepper, gebruik kleurenpsychologie om de bijeenkomst kracht bij te zetten en boost je focus door de telefoonkluis in de vergaderzalen te gebruiken. Of zet een inspirerende (communicatie)workshop in om de meeting kracht bij te zetten. Door deze tools wordt de communicatie verbeterd en het succes van de bijeenkomst vergroot.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Beeld En Geluid Den Haag (Voorheen Comm)

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBeeld en Geluid Den Haag is bereikbaar met tram 1 vanaf Den Haag Holland Spoor. Uitstappen bij halte Mauritskade. Tevens rijden bus 22, 24 en 28 naar COMM, halte Mauritskade of Alexanderplein.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Beeld En Geluid Den Haag (Voorheen Comm)

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad