Coachhuis Zoetermeer

Kaart | Streetview

Adres
Bleiswijkseweg 55
Zoetermeer
Vergaderzalen 4
Reviews Nog geen reviews
Als franchisenemer van het landelijke opererende Coachhuis heb ik mijn eigen locatie in Zoetermeer. Er zijn vier sfeervolle spreekruimtes ingericht die geschikt zijn voor 1 op 1 gesprekken of groepen tot 6 personen. Elke ruimte heeft 2 comfortabele fauteuils en een tafel met stoelen. Verder biedt de locatie gratis koffie en thee, wifi, flip-over en printer. Het concept van het Coachhuis is geschikt voor elke professional die een representatieve én persoonlijke ruimte op uurbasis nodig heeft voor zijn werkzaamheden. Zo zijn er coaches, therapeuten, psychologen en mediators die gebruik maken van deze formule. Ook landelijke werkende organisaties met cliënten in de omgeving Zoetermeer weten ons te vinden.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Coachhuis Zoetermeer

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe locatie is te bereiken met het OV met de volgende buslijnen: Arriva Qliner 383, Qliner 380 en bus 381 en bus 177. Van de RET rijden bus 173 en 179 langs de locatie.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Coachhuis Zoetermeer

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad