Corpus Congress Centre ****

Hotelclassificatie
Adres
Willem Einthovenstraat 1
2342BH Oegstgeest
Aantal kamers 173
Vergaderzalen 6
Reviews Nog geen reviews
CORPUS doet ieders hart sneller kloppen! Een functionele vergadering, een conferentie, een beurs of een symposium, het is allemaal mogelijk in het bijzondere gebouw aan de A44, de snelweg die Schiphol verbindt met het centrum van Den Haag. In CORPUS draait het om de mens in alle facetten.

CORPUS biedt verschillende congres-, vergader- en expositiefaciliteiten aan. De grootste zaal (A) heeft ruimte voor 540 personen in theateropstelling. Deze zaal grenst aan aan ruime foyer voor maximaal hetzelfde aantal gasten. Ook bestaat de mogelijkheid de zaal op te delen in een plenaire zaal (max. 330) met 4 of 5 verschillende break out rooms. Het bijna aangrenzende 4-sterren Hilton Garden Inn biedt ook 6 vergaderzalen. Dus uiteen in 10 groepen naast het plenaire programma is mogelijk.

Een aanrader is het maken van de reis door de mens, de unieke beleving waarbij je een reis door je eigen lichaam maakt. Op maandag kan voor bijzondere evenementen het hele gebouw gehuurd worden. Naast het maken van de reis door de mens exclusief voor uw gasten kan ook gebruik worden gemaakt van de 6 etages van de Medisch Infotheek. Hier wordt infotainment door CORUS aangeboden maar de etages lenen zich meer dan uitstekend voor workshops. U kunt deze etages dan naar eigen idee inrichten. Zo maakt u uw evenement uniek en bijzonder en zullen uw gasten nog lang over de dag napraten.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Corpus Congress Centre

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOptie 1 vanaf Leiden CS:

Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station (busstation en centrum) kunt u bus 37 (richting Katwijk ZH) nemen. Stap uit bij de CORPUS halte naast het gebouw (2x per uur).

Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station kunt u ook bus 30, 31 en 221 nemen die alle 3 stoppen bij het Transferium Leiden. Vanaf hier is het ongeveer 7 minuten lopen naar CORPUS. Deze halte bevindt zich aan de Ingenieur G. Tjalmaweg (zie plattegrond). Volg vanaf daar de fietsborden die wijzen naar het pad (rode stippellijn plattegrond) dat langs de A44 loopt richting het CORPUS gebouw dat aan de A44 ligt.

Optie 2 vanaf Leiden CS:

Vanaf de noordzijde van het Centraal Station (halte LUMC) kunt u bus 57 (richting Lisse/Hoofddorp) nemen. Stap uit bij de halte CORPUS. Deze halte bevindt zich aan het einde van de Wassenaarseweg, voordat deze afbuigt naar de Endegeesterstraatweg. Vanaf de halte CORPUS loopt u onder het viaduct van A44 door naar het CORPUS gebouw.

Optie 3 vanaf Leiden CS:

Vanaf de zuidzijde van het Centraal Station (busstation en centrum) kunt u bus 43 (richting Den Haag) nemen. Stap uit bij de halte Universiteitsterrein en loop dan de Einsteinweg in de richting van de A44 af, sla aan het einde van de Einsteinweg de Niels Borhweg naar rechts in tot u de Wassenaarseweg kruist, daar gaat u naar links en loopt onder het viaduct van A44 door naar het CORPUS gebouw. In totaal bent u ongeveer 20 minuten onderweg.


Vanaf Den Haag CS:

Vanaf het Centraal Station Busplatform kunt u de interliner 88 (richting Oegstgeest), de interliner 89 (richting Lisse) of de interliner 95 (richting Noordwijk) nemen. Stap uit bij het Transferium A44. Vanaf hier is het ongeveer 7 minuten lopen naar CORPUS. Deze halte bevindt zich aan de Ingenieur G. Tjalmaweg (zie plattegrond). Volg vanaf daar de fietsborden die wijzen naar het pad (rode stippellijn plattegrond) dat langs de A44 loopt richting het CORPUS gebouw dat aan de A44 ligt.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Locatie faciliteiten Corpus Congress Centre

24 uur room service

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

KapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad