De Rijtuigenloods

Topdeal!

Best Business Deal

De Rijtuigenloods introduceert de Best Business Deal; een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

Deze actie is geldig t/m 01-06-2019

De Best Business Deal beschikt over alles wat jij nodig hebt voor een geslaagd evenement; een compleet verzorgd congres voor een scherpe prijs van slechts €53,50 per persoon!

Een goed evenement begint natuurlijk bij een inspirerende toplocatie; De Rijtuigenloods is zo'n locatie! De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel. Je kunt er terecht met groepen tot 2.000 personen, maar ook kleinere gezelschappen voelen zich hier thuis. De Rijtuigenloods is daarmee een perfecte locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest.

De Rijtuigenloods is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer en beschikt over eigen gratis parkeerplaatsen. De locatie onderscheidt zich door zijn robuuste en industriële karakter, het perfecte decor voor jouw congres. Naast de ruimte plenaire zaal (tot 1500 personen) heb je ook nog eens 15 sub-zalen tot je beschikking voor diverse sub-sessies, inclusief een eigen historische treinwagon!

Inhoud Best Business Deal:
• Locatiehuur gehele dag
• Audiovisuele middelen
• Koffie / thee + zoete lekkernij ontvangst
• Koffie / thee / ijswater tijdens pauzemomenten
• Lunchbuffet met soep, luxe belegde broodjes, melk en jus d’Orange
• Binnenlands drankenarrangement tijdens borrel
• Tafelgarnituur
• Koud- en warm bittergarnituur
• Personeel
• Inrichting

De totaalprijs is inclusief locatiekosten, bediening, inrichting en audiovisuele middelen. Exclusief BTW en optionele extra’s. De best business deal geldt bij minimaal 800 personen.

Maak gebruik van deze topdeal


Adres
Piet Mondriaanplein 61
3812GZ Amersfoort
Vergaderzalen 16
Reviews Nog geen reviews
Industriële rijksmonument
Grootse evenementenlocaties met karakter zijn zeldzaam. De Rijtuigenloods is zo’n inspirerende locatie. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locaties een unieke look and feel. Je kunt er terecht met groepen van 100 tot 2000 personen. De locatie is perfect inzetbaar voor beurzen, bedrijfsfeesten, seminars, congressen en symposia. Extra ruimte nodig? In de omgeving van De Rijtuigenloods vind je ook nog andere inspirerende industriële locaties, klaar voor jouw evenement!

Alle mogelijkheden dankzij flexibele ruimtes
De locaties beschikken naast een plenaire zaal ook over zestien sub-ruimtes die flexibel inzetbaar zijn. Dat biedt volop zakelijke mogelijkheden. Starten met een plenair programma, daarna meerdere workshops of discussiesessies in verschillende historische treinwagons en als afsluiting een feest of diner? Alles is mogelijk!

Duurzaamheid, faciliteiten en catering
Daarnaast bieden wij hoogwaardige cateringmogelijkheden, moderne faciliteiten en vaste techniek. Het deels glazen dak zorgt voor ruime inval van daglicht. Het is mogelijk om het dak te verduisteren voor jouw evenement. Kies je voor de Rijtuigenloods? Dan is dat een verantwoorde keuze. De locatie is namelijk Green Key-gecertificeerd (goud), wat waarborgt dat aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid is voldaan.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Rijtuigenloods

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe Rijtuigenloods en omliggende panden bevindt zich op 5 minuten lopen van Amersfoort Centraal Station op het terrein De Wagenwerkplaats. Met de auto is deze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A28 en A1. Je kunt gratis parkeren op eigen terrein.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten De Rijtuigenloods

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapperLift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad