Fletcher Hotel-Restaurant Carlton ****

Hotelclassificatie
Adres
Tiendweg 20
2671SB Naaldwijk
Aantal kamers 80
Vergaderzalen 10
Reviews Nog geen reviews
Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is prachtig gelegen in het Westland, centraal tussen de steden Den Haag, Delft, Hoek van Holland en Rotterdam. Het hotel beschikt over 80 sfeervolle en comfortabele hotelkamers, waarvan enkele whirlpoolkamers en suites. Na een lange dag vergaderen kunt u ontspannen met een hapje en drankje in onze gezellige bar. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de heerlijke gerechten in ons restaurant met sfeervolle uitstraling. Zakelijk gezien is het hotel uitstekend ingesteld op vergaderingen, conferenties of trainingen. Ook voor een jubileum van één van uw medewerkers, borrel of afscheidsfeest zijn wij graag uw gastheer. Met 6 zalen, alle voorzien van daglicht en airconditioning is Hotel-Restaurant Carlton uw ideale partner in succesvol zakendoen!

Het schitterende Hotel-Restaurant Carlton is gevestigd in de plaats Naaldwijk. Op slechts 4 kilometer afstand van ons hotel ligt het Monsterse strand. Westland biedt prachtige stranden, duinen en zee. Daarnaast bevindt zich in de directe omgeving van het hotel het prachtige natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland. Dit gebied kenmerkt zich door weilanden, knotwilgen en een slotenpatroon. Cultuurhistorie, natuur, recreatie en archeologie, het is er allemaal te vinden. Ook voor de golfliefhebbers biedt de nabije omgeving van het hotel veel mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOok per openbaar vervoer is Hotel-Restaurant Carlton goed bereikbaar. U reist met de trein naar Rotterdam. Vervolgens neemt u de stoptrein naar Schiedam. Hierna neemt u buslijn 86 richting Den Haag, naar Schiedam.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Strand aanwezig bij locatie

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad