Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk ***

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Burgemeester van der Klokkenlaan 55
5141EG Waalwijk
Aantal kamers 62
Vergaderzalen 8
Reviews Nog geen reviews
Nabij Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen
Het luxe Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk ligt in de gezellige stad Waalwijk op een steenworp afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en attractiepark De Efteling. De natuurrijke omgeving leent zich perfect voor een mooie fiets- of wandeltocht door het Noord-Brabantse landschap. Een veelzijdige en aantrekkelijke omgeving voor een onbezorgd verblijf.

Gezellig hotel in het Brabantse Waalwijk
Nabij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
Sfeervol à la carte restaurant
8 multifunctionele vergaderzalen
Te combineren met een dagje Efteling

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk kunt u altijd terecht voor een brainstormsessie, vergadering of presentatie in een van onze 8 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit tot 200 personen. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties die u zelf kunt komen ontdekken!

Natuur en vermaak
Dit hotel is uitermate gunstig gelegen. De grote steden Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch zijn allemaal tussen de 20 en 30 minuten rijden gelegen van het hotel wat tal van opties biedt voor stedelijk vermaak. Daarnaast ligt ook de Efteling niet ver van het hotel vandaan wat deze locatie ook ideaal maakt voor een teambuilding activiteit in de vorm van een pretpark bezoek. Wordt u liever omringd door natuur? Ook dan kunt u bij dit hotel terecht! De Loonse en Drunense Duinen liggen op nog geen kwartier rijden van Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk. Bij dit hotel zijn er tal van mogelijkheden om uw meeting te verrijken!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad