Flint

Adres
Coninckstraat 60
3811WK Amersfoort
Vergaderzalen 9
Reviews Nog geen reviews
In het midden van het land, aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort, ligt Flint theater, evenementen en congressen. Flint beschikt over twee grotere zalen: de Rabobank Theaterzaal en de AFASzaal. Deze zijn apart of samen te huren. Afhankelijk van de gekozen opstelling zijn de ruimtes geschikt van 20 tot 1.250 personen.

Rabobank Theaterzaal
We hebben er niet eens iets bijzonders voor gedaan, maar onze zaal ruikt er helemaal naar: theater. Dankzij die geur, het rode pluchen en de honderden lampjes is de theatersfeer helemaal compleet. Natuurlijk is de zaal bedoeld voor voorstellingen. Vele grote en kleine gezelschappen doen ons theater aan. Maar er kan nog veel meer. Onze Rabobank Theaterzaal is het toneel van congressen, symposia, vergaderingen en presentaties. De geavanceerde licht- en geluidsinstallatie zijn op elke soort bijeenkomst berekend.
U kunt de ruimte ook in combinatie met de AFASzaal en/of de VIP-room huren. In de AFASzaal creëert u dan ruimte voor bijvoorbeeld een dineropstelling of extra ruimte voor het plaatsen van stands, wanneer u in de Rabobank Theaterzaal een congres heeft.

De multifunctionele AFASzaal
De AFASzaal is zonder meer de meest veelzijdige ruimte die we hebben. Het podium is eigenlijk het enige vaststaande element. Op de volledig vlakke vloer is verder van alles mogelijk, van beurs tot productpresentatie, Van circus tot disco, het kan allemaal. De AFASzaal is een unieke locatie voor congressen, maar ook voor intieme diners. De ruimte is namelijk optisch te verkleinen. Afhankelijk van de gekozen opstelling is de zaal geschikt vanaf 20 tot maximaal 1.250 personen.

In combinatie met de stijlvolle Rabobank Theaterzaal zijn de mogelijkheden helemaal onbeperkt. Denkt u bijvoorbeeld aan een congres in de Rabobank Theaterzaal met een beurs in de AFASzaal, waar na u eindigt met een cabaretvoorstelling in de Rabobank Theaterzaal.

Vergaderzalen
Naast onze twee grote zalen hebben we ook diverse vergaderruimtes beschikbaar. Wilt u uw vergadering in een bijzondere omgeving laten plaatsvinden? In Flint verloopt uw meeting nét even soepeler. Bent u op zoek naar inspiratie voor een vergaderbreak? Maak gebruik van de unieke faciliteiten en theaterkennis bij Flint! Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 100 personen. Daarnaast bieden we ook workshops aan, denkt u hierbij aan het schrijven van een script, een rondleiding theatertechniek, een kijkje achter de schermen of een spoedcursus humor. Wij denken hierover graag met u mee.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Flint

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerNS-station: Amersfoort CS.
Buslijn: 5 - Halte: De Flint.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Flint

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad