Friendship Sports Centre

Adres
Beemsterstraat 652
1027ED Amsterdam
Vergaderzalen 4
Reviews Nog geen reviews
Het Friendship Sports Centre is een perfecte locatie om een evenement te organiseren. Van sportdag tot personeelsfeest en van vergadering tot teambuildingsactiviteiten; de mogelijkheden zijn legio. Graag willen wij uw evenement geheel naar eigen wens vormgeven en meedenken waar gewenst.

Naast het organiseren van evenementen, kunt u op het Friendship Sports Centre ook terecht voor vergaderingen. En terwijl u aan het vergaderen bent, steunt u het Centre; en daarmee verrijkt u het leven van mensen met een beperking. Kunt u een mooiere manier van vergaderen bedenken? Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor hele grote tot hele kleine groepen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een vergadering te combineren met ontbijt, lunch en/of diner.

Presentatie & Rondleiding

U kunt eventueel naast uw vergadering een presentatie over het Friendship Sports Centre te boeken, inclusief rondleiding. Dennis Gebbink, oprichter en directeur van sportclub Only Friends, zal u vertellen hoe hij vanuit zijn eigen droom Only Friends is begonnen en hoe dit heeft geleid tot de bouw van het Friendship Sports Centre. Een bijzondere presentatie over dromen, ondernemen, doelen stellen én ze bereiken. Dennis heeft met zijn verhaal al velen weten te inspireren.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Friendship Sports Centre

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHet Friendship Sports Centre ligt aan de noordzijde van de ring van Amsterdam.

Komend vanuit de richting A1/A2 (Zeeburgertunnel) de afslag S115 nemen. Aan het einde van de afrit linksaf en bij de rotonde rechtsaf. U rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Vervolgens bij het 2e verkeerslicht gaat u rechtsaf de Beemsterstraat in (sporthal de Weeren). Aan het einde van de Beemsterstraat rijdt u rechtdoor onder het viaduct door en na ca. 300 meter ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

Vanuit de richting A4/A9 (Coentunnel) de afslag S116 nemen. Aan het einde van de afrit rechtsaf en gelijk weer rechtsaf. Bij het 1ste stoplicht gaat u linksaf. U rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij het 3e verkeerslicht gaat linksaf de Beemsterstraat in. Aan het einde van de Beemsterstraat rijdt u rechtdoor onder het viaduct van de A10 door en na ca. 300 meter ziet u aan uw rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

U kunt kosteloos parkeren, maar er is beperkte parkeerruimte beschikbaar. In de naastliggende wijk (voor het viaduct) kunt u eveneens kosteloos parkeren.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Friendship Sports Centre

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad