Het Oude Stadhuys

Topdeal!

Best Business Deal

Het Oude Stadhuys introduceert de Best Business Deal: een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

Deze actie is geldig t/m 01-06-2019

Stadhuys Gouda introduceert een speciale Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts €53,50 per persoon!

Het Oude Stadhuys in Gouda is een monumentaal pand dat stamt uit de vijftiende eeuw. De locatie beschikt over een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Een indrukwekkend pand op een toplocatie! Perfect voor uw bedrijfsfeest, congres of vergadering. De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer, en biedt een sfeervol decor voor jouw bijeenkomst. Wij bieden alle faciliteiten om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

Inhoud Best Business Deal:
• Locatiehuur gehele dag
• Audiovisuele middelen
• Koffie / thee + zoete lekkernij ontvangst
• Koffie / thee / ijswater tijdens pauzemomenten
• Lunchbuffet met soep, luxe belegde broodjes, melk en jus d’Orange
• Binnenlands drankenarrangement tijdens borrel
• Tafelgarnituur
• Koud- en warm bittergarnituur
• Personeel
• Inrichting

De totaalprijs is inclusief locatiekosten, bediening, inrichting en audiovisuele middelen. Exclusief BTW en optionele extra’s. De best business deal geldt bij minimaal 100 personen

Maak gebruik van deze topdeal


Adres
Markt 1
2801JG Gouda
Vergaderzalen 10
Reviews Nog geen reviews
Historisch stadhuis op een toplocatie
Het Oude Stadhuys is een monumentaal pand dat stamt uit de vijftiende eeuw. Het ligt midden in de historische binnenstad van Gouda. Het beschikt over een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Een indrukwekkend pand op een toplocatie! Perfect voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering, netwerkbijeenkomst of productlancering.

Een wereld aan zakelijke mogelijkheden
Deze prachtige, ruime en lichte locatie kan één dag helemaal van jouw bedrijf zijn. Het Stadhuys is met ruim 10 zalen zowel geschikt voor kleinere groepen als gezelschappen tot 500 personen. De flexibel in te richten zalen bieden een wereld aan mogelijkheden. Van een presentatie in de Raadszaal tot een netwerkborrel op het bordes en van een plenaire sessie of feest in de Burgerhal tot workshops in één van de kleinere zalen.

Hoogwaardige faciliteiten en catering
Alle zalen van Stadhuys zijn voorzien van moderne zakelijke faciliteiten, zoals audiovisuele voorzieningen. Ook kun je rekenen op hoogwaardige catering door onze eigen keukenbrigade. En ben je op zoek naar de juiste workshops, ontspannen activiteiten of entertainment om het programma te complementeren? Het Oude Stadhuys biedt een ruime keuze en neemt graag de organisatie van jouw bijeenkomst volledig uit handen.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Het Oude Stadhuys

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOp loopafstand van Het Oude Stadhuys Gouda zijn diverse parkeergarages met ruime capaciteit. Het Stadhuis is ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Het Oude Stadhuys

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad