Hotel Theater Figi ****

Hotelclassificatie
Adres
Het Rond 2
3701HS ZEIST
Aantal kamers 97
Vergaderzalen 12
Reviews Nog geen reviews
ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN
Het beste van een hotel, theater, bioscoop, restaurant en congrescentrum onder één dak. Op deze inspirerende locatie in het groene centrum van Nederland met haar rijke geschiedenis wordt u ontvangen met de betrokken gastvrijheid en expertise waar familiebedrijf Figi groot mee is geworden. In ons Grand Café bent u welkom voor een gezellige borrel of diner. Voor een frisse neus loopt u zo het op steenworp afstand gelegen park of bos in of het gezellige centrum van Zeist.


Figi is uitermate geschikt voor gecombineerde activiteiten. Van grootschalige events, TV - opnamen, landelijke filmpremières en congressen tot vergaderingen, recepties, (product-) presentaties, ontvangsten en huwelijken. Maak uw evenement compleet met een diner, of zelfs een uniek diner ‘on stage’ en overnachting: Figi beschikt over dinerzalen voor maximaal 550 personen en 97 luxe hotelkamers, waaronder 3 riante suites.


HOOGWAARDIGE TECHNISCHE FACILITEITEN
Na Chicago en Berlijn is Zeist de derde locatie waar het Bose Roommatch 7.1 soundsystem te horen is, en daar¬mee een perfect voorbeeld van een congres- en evenementenlocatie met uitmuntend geluid op iedere zitplaats. Figi levert hoge kwaliteit AV en bovendien in de Hendrik Marsmanzaal full HD 3D projectie en seamless switching op bioscoopgrote schermen.
Onze enthousiaste en professionele medewerkers adviseren u graag.


Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Hotel Theater Figi

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHotel Theater Figi is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bij het NS-station Driebergen-Zeist (op ca. 3 kilometer van Figi) vertrekt iedere 10 minuten een bus die bij de halte voor Figi stopt. Ook behoort een pendeldienst tot de mogelijkheden. Binnen 5 minuten staat u in de lobby van Figi.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Locatie faciliteiten Hotel Theater Figi

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Appartement

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Hardloop paden

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad