Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection) ****

Hotelclassificatie
Adres
Vanenburgerallee 13
3882RH PUTTEN
Aantal kamers 52
Vergaderzalen 17
Reviews Nog geen reviews
Het 17e eeuwse Kasteel De Vanenburg, ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwse dorpje Putten, slechts 5 minuten van de A28. Zakelijkheid en sfeer gaan bij ons hand in hand. Laat u verrassen door onze vergaderzalen voorzien van de nieuwste mogelijkheden op audiovisueel gebied, de gedetailleerde aankleding van ons restaurant en de prachtige landelijke omgeving.

Mogelijkheden
Kasteel De Vanenburg beschikt over 17 vergaderruimtes geschikt voor bijeenkomsten van iedere denkbare omvang. Het Groot Auditorium is ons grootste ruimte, geschikt voor 285 personen in theater opstelling, daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een (meerdere) ruimte(s) zoekt voor een besloten boardmeeting.

Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers, ideaal voor uw meerdaagse bijeenkomst. Tijdens uw verblijf kunt u zich volledig richten op het doel van uw komst. Ons hospitality team zorgt voor een perfecte organisatie.

Culinair
Op culinair gebied levert Kasteel De Vanenburg een product van de hoogste kwaliteit. Ontbijt, lunch en diner worden met de grootste zorg door onze eigen professionele keukenbrigade bereid. Onze smakelijke diners moet u een keer geproefd hebben. Wij verzorgen graag samen met u de invulling en houden uiteraard rekening met speciale wensen.

Authenticiteit:
De rijke historie van Kasteel De Vanenburg houden we zoveel mogelijk in ere. Authenticiteit is voor ons een belangrijk criterium, bij de aankleding van het landschap en de zalen is hierbij goed over nagedacht. U zult versteld staan van de combinatie van moderne techniek en historische elementen waarover Kasteel De Vanenburg beschikt.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerKasteel De Vanenburg ligt op 15 minuten loopafstand van het treinstation Putten. Indien u uw aankomst van te voren aangeeft kunnen wij u kosteloos laten ophalen met onze shuttleservice.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Appartement

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad