Koninklijke Industrieele Groote Club

Adres
Dam 27
1012JS Amsterdam
Vergaderzalen 8
Reviews Nog geen reviews
De Koninklijke Industrieele Groote Club is naast een actieve businessclub en sociëteit ook de locatie bij uitstek voor het houden van een lunch, diner, vergadering of congres in het culturele en zakelijke hart van Amsterdam. De Koninklijke IGC is namelijk niet alleen een sociëteit voor haar leden, maar biedt ook ruimte aan privé gelegenheden of zakelijke evenementen. Het monumentale gebouw ‘Industria’ waarin de Koninklijke IGC zich bevindt, is gebouwd in 1912 en beschikt nog altijd over authentieke details uit de jaren ’20.

De Club beschikt over totaal negen zalen variërend in afmeting van 20m2 tot 152m2. De zalen zijn verdeeld over twee etages en bieden elk een uniek uitzicht over de Dam of het Rokin.

Op de Clubetage bevinden zich de Dameszaal en Bestuurskamer met beide een spectaculair uitzicht over de Dam. Zowel de Dameszaal als de Bestuurskamer zijn uitermate geschikt voor een lunch of diner, maar lenen zich ook zeer goed voor een vergadering of training.

De overige 4 zalen bevinden zich op de tweede etage. De Groote Zaal biedt ruimte aan 150 personen. Deze ruimte is ideaal voor een vergadering, congres of diner. De Damzaal (tot 70 personen in theater) heeft een schitterend uitzicht op het Koninklijk Paleis. De Bibliotheek (tot 100 personen voor een receptie) kenmerkt zich door de zeer uitgebreide collectie historische en hedendaagse literatuur. De Kluiskamer biedt plaats aan 10 personen voor een diner of vergadering.

Daarnaast beschikt de Koninklijke Industrieele Groote Club over een sfeervolle Bar en een stijlvolle Clubzaal. Beide ruimtes worden gekenmerkt door hoge plafonds en een klassieke uitstraling en zijn uitermate geschikt voor een netwerk borrel, feestavond of walking dinner. Ook het Sociëteitsrestaurant kan gehuurd worden voor een sfeervol private dinner.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Koninklijke Industrieele Groote Club

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerGelegen aan de Dam, op loopafstand gelegen van het Centraal Station. Daarnaast bereikbaar per tram (lijnen: 4, 9, 16, 24 en 25).
Parkeren

Locatie faciliteiten Koninklijke Industrieele Groote Club

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad