Landgoed Groot Kievitsdal ***

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Hilversumsestraatweg 19
3744KB BAARN
Vergaderzalen 9
Reviews 1 review(s)
4.0/5 1 review(s)
Groot Kievitsdal, met zijn karakteristieke rieten overkapping, is een bekende locatie in het Gooi en verre omstreken. De ambiance wordt extra versterkt door de rustieke ligging op het landgoed Pijnenburg, vlak naast de Hilversumse Golfclub. Een prachtig decor van uitgestrekte bossen richting Baarn, Soestdijk en Lage Vuursche. Groot Kievitsdal is dan ook een geliefd ontmoetingspunt in zowel privé als zakelijke sfeer en veel fotografen vinden hier inspiratie bij het maken van bruidsreportages. Het is ook een knooppunt voor fiets- en wandeltochten. Door de centrale ligging zijn o.a. ook Hilversum, Hollandse Rading en het Loosdrechtse plassengebied vlot bereikbaar.

Naar gelang de grootte van het gezelschap, heeft Groot Kievitsdal in het hoofdgebouw zeven zalen beschikbaar voor partijen en recepties, vergaderingen, congressen, presentaties enz. Al deze zalen hebben hun eigen unieke karakter en inrichting. In de naastgelegen vrijstaande villa, gebouwd in dezelfde rietgedekte stijl als het hoofdgebouw, is nog eens een drietal boardrooms ondergebracht voor kleine groepen. Standaard hebben alle zalen in hoofdgebouw en villa klimaatbeheersing, voorzieningen voor koffie, thee en drankjes, gebruikelijke vergaderfaciliteiten, infrastructuur voor audio, video en dataverkeer. Daarnaast is er een wifi netwerk, waarvan de gasten zonder kosten gebruik kunnen maken. Gasten van de boardrooms in de villa, kunnen wat betreft catering rekenen op de uitstekende voorzieningen in het hoofdgebouw.

Extra vergaderruimte is beschikbaar in de naastliggende vrijstaande villa, die is gebouwd onder dezelfde architectuur als het hoofdgebouw. Hier zijn drie comfortabel en doelmatig ingerichte boardrooms ondergebracht voor gezelschappen tot 12 personen. Met deze accommodatie wordt tegemoet gekomen aan de wens om met kleine groepen in volledige afzondering, optimale rust en privacy te kunnen vergaderen. Voor catering kan gebruik worden gemaakt van de uitstekende voorzieningen in het hoofdgebouw. De gasten van de villa kunnen desgewenst aparte parkeerplaatsen reserveren vlak naast de villa.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Landgoed Groot Kievitsdal reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2015-05-22 12:48:25
4/ 5 sterren

"De locatie is prachtig, wij zaten in de villa. Omgeving lekker rustig en groen. Tijdens pauzes kun je daar heerlijk wandelen. Verzorging was prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij hadden een 2-daagse cursus in dezelfde ruimte. Jammer was dat de flipovers van dag 1 opgeruimd en vernietigd zijn, terwijl deze ook waren bedoeld om te gebruiken voor dag 2."

Bereikbaarheid Landgoed Groot Kievitsdal

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerGroot Kievitsdal beschikt over eigen bushaltes. Lijn 59 en lijn 70 stoppen hier 4x per uur vanaf treinstation Hilversum. (15 minuten)
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Landgoed Groot Kievitsdal

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Boetiek

Bowlen

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSauna

Secretariele service

Shuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad