Meetingdistrict

Adres
Blokhoeve 2a
3438LC Nieuwegein
Vergaderzalen 10
Reviews 3 review(s)
5.0/5 3 review(s)
Welkom bij MeetingDistrict!

Een klein congres voor 50 personen of een grotere voor 550 personen, wij bieden mogelijkheden voor ieder formaat congres. Onze congreszaal is helemaal naar wens in te richten, denk hierbij aan de techniek precies zoals u dat wenst, de inrichting afgestemd op het thema van uw evenement, formeel of juist informeel. Het bijzondere van onze locatie is dat deze voor een heel gunstig tarief volledig exclusief is af te huren voor uw evenement.

Onze vergaderzalen bieden een prettige omgeving voor al uw vergaderingen, trainingen, presentaties.Iedere zaal heeft zijn eigen thema, prima faciliteiten en zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 160 personen en zijn naar wens in te richten. Uiteraard is er in ons hele pand gratis draadloos internet aanwezig

Onze ruime ervaring maakt ons een betrouwbare partij om uw gasten van kwalitatieve catering te voorzien.De mogelijkheden variƫren van een kopje koffie met een heerlijke koek tot uitgebreide dinerbuffetten met passende drankarrangementen.
Wij houden altijd rekening met uw wensen en budget en kunnen desgewenst arrangementen op maat aanbieden. Heeft u zelf een vaste cateraar die u graag meeneemt? Ook hier zijn mogelijkheden voor.

Ons centrum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto en heeft tevens een ruime gratis parkeergelegenheid.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Meetingdistrict reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2016-04-25 21:03:48
5/ 5 sterren

"Mooie ruime moderne locatie. Goede service en samenwerking. Catering prima en alles stond op de afgesproken tijden klaar."
Review door anoniem
2016-10-18 12:30:33
5/ 5 sterren

"Meeting District is een nette locatie. Goed uitziende ruimtes met allemaal een eigen thema. Verder goed verzorgd wat betreft catering en ondersteuning. Eten was lekker en goed van kwaliteit. Professioneel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed meedacht. Waren altijd aanwezig wanneer nodig."
Review door , The Physiology Academy
2020-12-01 14:40:07
5/ 5 sterren

"Fijne zaal en goede verzorging. Ondanks de corona toch nog een goede en veilige cursus kunnen organiseren bij MeetingDistrict."

Bereikbaarheid Meetingdistrict

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerMeetingDistrict is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De sneltramhalte ligt op 1 minuut loopafstand van MeetingDistrict. De tram heeft een directe verbinding met Utrecht CS en is binnen 15 minuten op de plaats van bestemming.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Meetingdistrict

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad