NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst ****

Hotelclassificatie
Adres
Langelaan 3
2211XT Noordwijkerhout
Aantal kamers 513
Vergaderzalen 14
Reviews Nog geen reviews
*Per 17 augustus 2020 is ons vernieuwde Aqua, Fitness en Wellness centrum geopend.*

Het NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is een 4-sterrenhotel in het prachtige bloembollengebied van Nederland. Het strand is op 5 minuten afstand. Amsterdam, Den Haag en vliegveld Schiphol ligt op 30 minuten rijafstand. Steden als Leiden en Haarlem zijn zelfs maar 20 minuten rijden.

Het hotel heeft 513 gastenkamers en 120 conferentieruimtes, plus een binnenbad en een whirlpool met een natuurlijke lichtinval, een fitnesscentrum, sauna, drie bars en vier restaurants. De conferentieruimtes bieden uitstekende mogelijkheden voor alle mogelijke bijeenkomsten, trainingen, seminars, presentaties, evenementen en beurzen of spectaculaire recepties voor groepen van 4 tot 2.000 personen.

Je zult absoluut onder de indruk zijn van de culinaire genoegens. Zwijmel weg bij een intiem diner in het à-la-carte Beach restaurant of bij een uitgebreid themabuffet in de North en South beach restaurants. Geniet van een verlokkelijk drankje in één van de karakteristieke bars zoals Las Dunas met terras of de Cheers Sports Bar, waar je kunt tafelvoetballen, bowlen, biljarten, squashen en darten.

Naast de standaard vergadervoorzieningen die je van NH Hotels mag verwachten, biedt NH je tijdens een Ecomeeting, zonder extra kosten; efficiënt gebruik van water en energie, producten met een eerlijke oorsprong en materialen met een lage belasting voor het milieu. Daarnaast hebben wij parkeerplaatsen met oplaadstation, gratis Wi-Fi en ruim opgezette zalen die voldoen aan alle maatregelen voor de 1,5meter samenleving.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerLEIDEN Buslijn 42 vanaf het Stationsplein met een overstap naar bus 90 (richting Haarlem) bij de Van der Mortelstraat in Noordwijk.
Buslijn 40 vanaf het Stationsplein met een overstap naar bus 90 (richting Haarlem) bij het Pickplein in Noordwijk. Buslijn 57 vanaf het Stationsplein met een overstap naar bus 90 (richting Den Haag) bij de Smederij in Noordwijkerhout. U stapt uit bij de halte Langelaan, steekt de straat over en loopt het pad tegenover de halte in. Reisduur circa 45 minuten. DEN HAAGBuslijn 90 vanaf het busplatform bij C.S.U stapt uit bij de halte Langelaan en loopt het pad in naast het NH Conference Centre Leeuwenhorst bord. Reisduur circa 65 minuten. HAARLEMBuslijn 90 halte centrumzijde station.U stapt uit bij de halte Langelaan en loopt het pad in naast het NH Conference Centre Leeuwenhorst bord. Reisduur circa 45 minuten.AMSTERDAM/ SCHIPHOL neemt de trein richting leiden Vertrektijden: iedere 10 � 15 minuten.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst

24 uur room service

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Squashbanen

Stomerij service

Stoombad

Tafeltennis

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

Whirlpool

WiFi

Zwembad