Oude Magazijn

Topdeal!

Best Business Deal

Het Oude Magazijn introduceert de Best Business Deal; een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

Deze actie is geldig t/m 01-06-2019

Het Oude Magazijn introduceert een speciale Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts €53,50 per persoon!

Het Oude Magazijn is een monumentale, industriële evenementenlocatie in het hart van Nederland. Uitstekend bereikbaar, gelegen op een industrieel spoorcomplex, inspirerend ingericht en voorzien van alle benodigde zakelijke faciliteiten. Dat maakt het Oude Magazijn een aantrekkelijke locatie voor een vergadering, congres, receptie, seminar of borrel. Binnen biedt het Oude Magazijn ruimte aan gezelschappen tot 250 personen. Het pand is voorzien van een warm interieur dat fraai contrasteert met authentieke industriële eye-catchers zoals het plafond met de zware houten balken. Het pand heeft sowieso een bijzonder dak dat veel daglicht binnenlaat en is voorzien van faciliteiten zoals wifi, een licht- en geluidsinstallatie, een vast podium en een bar.

Inhoud Best Business Deal:
• Locatiehuur gehele dag
• Audiovisuele middelen
• Koffie / thee + zoete lekkernij ontvangst
• Koffie / thee / ijswater tijdens pauzemomenten
• Lunchbuffet met soep, luxe belegde broodjes, melk en jus d’Orange
• Binnenlands drankenarrangement tijdens borrel
• Tafelgarnituur
• Koud- en warm bittergarnituur
• Personeel
• Inrichting

De totaalprijs is inclusief locatiekosten, bediening, inrichting en audiovisuele middelen. Exclusief BTW en optionele extra’s. De best business deal geldt bij minimaal 100 personen.

Maak gebruik van deze topdeal


Adres
Soesterweg 310F
3812BH Amersfoort
Vergaderzalen 7
Reviews Nog geen reviews
Je event in industrieel erfgoed
Het Oude Magazijn is een monumentale, industriële eventlocatie in het hart van Nederland. Uitstekend bereikbaar, gelegen op een industrieel spoorcomplex, inspirerend ingericht en voorzien van alle benodigde zakelijke faciliteiten. Dat maakt Het Oude Magazijn een aantrekkelijke locatie voor uw beurs, congres, seminar of borrel.

Grote ruimte, industriële look, moderne faciliteiten
Binnen biedt Het Oude Magazijn ruimte aan gezelschappen tot 250 personen. Het pand is voorzien van een warm interieur dat fraai contrasteert met authentieke industriële eyecatchers zoals het plafond met de zware houten balken. Het pand heeft sowieso een bijzonder dak dat veel daglicht binnenlaat en is voorzien van faciliteiten zoals wifi, een licht- en geluidsinstallatie, een vast podium en een bar.

Catering, entertainment en activiteiten
Lunch, borrel, buffet, diner of barbecue? Het Oude Magazijn biedt hoogwaardige catering in eigen beheer. Ook kunnen we u volledig ontzorgen met organisatieondersteuning, entertainment, workshops en teambuildingsactiviteiten. Onze adviseurs denken met u mee en leiden u graag rond in Het Oude Magazijn.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Oude Magazijn

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOp loopafstand (250 m) van station Amersfoort CS.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Oude Magazijn

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

High speed internetverbinding

HotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad