Rijksmuseum van Oudheden

Kaart | Streetview

Adres
Rapenburg 28
2301EC Leiden
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
In de majestueuze Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden staat u oog in oog met een authentieke, tweeduizend jaar oude Egyptische tempel. De plek bij uitstek voor uw speciale ontvangst of diner. U kunt uw gasten niet alleen ontvangen in een unieke ambiance, maar hen ook op een culturele verwennerij in het museum trakteren. Met een bezoek aan een vaste afdelingen of tijdelijke tentoonstelling laat u ze genieten van de vele topstukken uit de collectie.

Afhankelijk van de gelegenheid kunt u in de zaal 50 tot 450 gasten ontvangen. Sinds 2002 is de Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden een officiƫle trouwlocatie.
Ook voor vergaderingen, cursussen, workshops of presentaties met kleinere groepen kunt u in het Rijksmuseum van Oudheden terecht. Klik op de fotostrip hiernaast voor een impressie van de beschikbare zalen.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Rijksmuseum van Oudheden

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer
Parkeren

Locatie faciliteiten Rijksmuseum van Oudheden

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele service

Shuttle service

Stomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad