Shanghai Hotel Holland ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Kleveringweg 11
2616LZ Delft
Aantal kamers 73
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Als vooraanstaand zakenhotel biedt Shanghai Hotel Holland uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van congressen, vergaderingen en bijeenkomsten. Alle benodigde faciliteiten (zoals beamer, projectiescherm, flip-over) zijn standaard inbegrepen in onze arrangementen.

Shanghai Hotel Holland is een viersterrenhotel en biedt ruime en luxe ingerichte kamers met authentieke traditionele Chinese accenten. Het gehele hotel is voorzien van gratis WiFi internet. Tevens is er een sfeervolle loungebar en restaurant.

Shanghai Hotel Holland is niet alleen uniek gelegen aan de rand van Delft (naast de A13), maar bevindt zich ook op een steenworp afstand van het recreatiegebied ´het Delftse Hout´. Het hotel biedt haar gasten gratis pakeerplaatsen en vormt de ideale uitvalbasis voor toeristen en zakenreizigers die ongehinderd toegang zoeken tot nabijgelegen steden en bezienswaardigheden.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Shanghai Hotel Holland

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBus 60 richting Delft Station, bushalte (Defensie) tegenover Texaco naast de Mc Donald’s (200 meter loopafstand).
Tram 1, richting Delft Tanthof naar Delft Centrum of richting Scheveningen naar Den Haag Centrum. Voor beide richtingen tram halte Brasserskade, op 15 minuten loopafstand van Shanghai Hotel Holland.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Shanghai Hotel Holland

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad