Sibiz

Adres
Kerkstraat 12
1191JB Ouderkerk aan de Amstel
Vergaderzalen 5
Reviews 4 review(s)
5.0/5 4 review(s)
Sibiz regelt het!
Een vergadering, presentatie, feest, diner of training: Sibiz biedt faciliteiten op maat voor al uw bijeenkomsten - van één dagdeel tot meerdere dagen en voor kleine gezelschappen tot groepen van 250 personen.

Sibiz heeft de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren in het moderne pand Amstelstroom, de 17e-eeuwse Amstelkerk of in de prachtige tuin van deze kerk. Deze locaties liggen direct naast elkaar in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam. In Amstelstroom zijn vier moderne lichte ruimtes beschikbaar variërend van 25 - 150 m². De ruimtes zijn in 2019 gerenoveerd.

De authentieke Amstelkerk biedt plaats voor 250 gasten. Door de combinatie met het naastgelegen pand Amstelstroom heeft u tevens de beschikbaarheid over meerdere break-out ruimtes voor bijvoorbeeld workshops.

De Amstelkerk beschikt over een prachtige tuin aan de Amstel, waar u na afloop heerlijk kunt genieten van een borrel, bbq en het mooie uitzicht! Ook is het mogelijk om per boot te arriveren of in kleine sloepen rondvaarten te maken over de Amstel.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Sibiz reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2013-10-04 12:47:47
5/ 5 sterren

"Ruimte was goed, wel iets gehorig beneden. Even een microfoon reserveren, hadden wij ook gedaan. Organisatie speelde er heel goed op in toen er meer mensen verschenen dan wij verwachtten, grote flexibiliteit en iedereen tevreden."
Review door , Devoteam Nederland B.V.
2018-06-28 11:35:44
5/ 5 sterren

"Wij hebben echt een heerlijke avond gehad! Met name de tuin viel zeer in de smaak. Ook de catering heeft goed zijn best gedaan. "
Review door , Pharma Nord
2020-02-10 12:38:25
5/ 5 sterren

"Zeer tevreden! Alles was tiptop geregeld! Buffet was heerlijk en alle medewerkers waren zeer vriendelijk en aardig. Jullie zien ons terug."
Review door , UWV
2021-05-21 11:34:02
5/ 5 sterren

"Mooie locatie, goede ontvangst, erg vriendelijk"

Bereikbaarheid Sibiz

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerSibiz is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt het beste reizen via Station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf het station kunt u bus 300 richting Ouderkerk aan de Amstel nemen. Uw eindhalte is \\\\\\\'Burgemeester Stramanweg\\\\\\\'.
Vanaf dit punt kunt u Sibiz lopend bereiken binnen 10 minuten.
Zodra u de bus uitstapt, komt u uit bij een rotonde. Hier gaat u rechts en u loopt rechtdoor naar het centrum. Aan het einde van de weg gaat u met de bocht mee naar rechts en de eerste straat links. U loopt nu tegen het pand van Sibiz aan.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Sibiz

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad