Te Werve Buiten

Adres
Van Vredenburchweg 101
2283TC Rijswijk
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Te Werve Buiten is een unieke laid-back-plek aan het water van Landgoed Te Werve in Rijswijk.

Op van 5 minuten van Den Haag ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een Landgoed van 26 hectare. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreƫerd voor zakelijke en particuliere evenementen: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek in festivalsfeer midden in de natuur. Twee verbouwde zeecontainers vormen het hart van Te Werve Buiten. De locatie is ingericht met stoer meubilair en deels overdekt met een wandloze flex-tent met heaters die de gasten droog en warm houdt. De flex-tent is voorzien van eventverlichting, garderobe, hippe barcontainer, toiletten en warmtepalen.

De locatie is geopend tot 22.00 uur, vanaf begin mei tot eind september en is geschikt voor events van 50 tot 500 personen en uitbouwen tot meer personen is mogelijk.
Te Werve Buiten is onderdeel van Event Company net als Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Kasteel De Hooge Vuursche is Baarn.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Te Werve Buiten

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerTram 17 (vanaf Hollandsspoor, Den Haag) richting Wateringen, uitstappen bij halte Van Vredenburchweg (bij Shell station), 4 minuten lopen vanaf hier naar locatie.

Van Vredenburchweg inlopen langs de kinderboerderij. Loop rechtdoor de doodlopende weg in. Voor de ingang van het landgoed links het bruggetje over. Aan het einde van de oprijlaan ligt het landhuis aan de rechterkant.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Te Werve Buiten

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad