The Office Operators Rotterdam Engels Conference Center

Adres
Stationsplein 45
3013AK Rotterdam
Vergaderzalen 21
Reviews 2 review(s)
4.5/5 2 review(s)
Vergaderruimte en Conferentiecentrum Engels Rotterdam

Vanuit de trein uw volledig verzorgde vergaderruimte binnenstappen? Dat kan bij onze Rotterdamse TOO-locatie in het Groot Handelsgebouw. Bent u op zoek naar een grote of kleine vergaderruimte, een plek voor een meeting, seminar, training of conferentie? The Office Operators heeft altijd een ruimte die perfect is afgestemd op al uw wensen. De randvoorwaarden voor een succesvolle meeting neemt TOO graag voor haar rekening. Zo worden u en uw relaties hartelijk ontvangen met een verse cappuccino door ons professionele Service Team.

Ook verzorgt The Office Operators het aansluiten van alle nodige apparatuur en indien gewenst de catering. Dit maakt het Groot Handelsgebouw tot een A-locatie met de perfecte vergaderruimte Rotterdam.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

The Office Operators Rotterdam Engels Conference Center reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2015-03-12 17:27:25
4/ 5 sterren

"Voor de schermen is allemaal goed gegaan. Achter de schermen hadden we een hoop brandjes te blussen maar dat had voornamelijk te maken met de NS storing. DE voorbereiding van het programma was even lastig… Mbt de locatie: maandag was hun eerste dag van de overname. Over het algemeen ging het goed, een aantal dingetjes gingen anders dan afgesproken maar boden zelf oplossingen aan. Bv. : - het systeem lag eruit (ivm overgang) en konden daarom geen verwijsborden printen (?). Dit hadden zij opgelost door met meerdere personen op de locatie te staan en op verschillende punten door te verwijzen. - De opstelling was te formeel opgesteld maar hebben het snel en flexibel opgepakt en de tafels verschoven. - Personeel achter de koffie/thee buffet waren niet snel genoeg waardoor er een rij ontstond en de pauze was maar een kwartier. Heb hen zelf benaderd en geadviseerd om de kopjes zo snel mogelijk in te schenken zonder af te wachten op de deelnemer. - Tot slot was de locatie wel tochtig, voornamelijk vanuit de entree gang. Opgelost door de schuifdeur dicht te doen maar omdat het een zware deur was bleef deze toch vaak open staan….. Het aanspreekpunt op de dag was verder erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb het ervaren als een prettige samenwerking. Zij zagen er ook verzorgd en netjes uit. Zij waren herkenbaar aan de zwarte rode kleuren die zij droegen. Daarnaast geen klachten ontvangen van de deelnemers. "
Review door , Rekenkamer Zeeland/Alex Maas
2017-03-14 13:43:14
5/ 5 sterren

"Locatie uitstekend verbeterpunt bij reservering: Graag snellere reactie beschikbaarheid na verzending aanvraagmail via de site en niet alleen \'wij hebben uw aanvraag ontvangen\'\' en daarna blijft het 2 werkdagen stil en moet je zelf gaan bellen of er ruimte beschikbaar is"

Bereikbaarheid The Office Operators Rotterdam Engels Conference Center

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerEngels Conferentie- en Vergaderlocatie is door de gunstige ligging (100 m. van CS Rotterdam) vanuit alle delen van het land uitstekend bereikbaar per trein. Door de korte reistijden, zeker op middellange en lange afstanden is de trein een efficiënt en veilig alternatief. Zonder last van files komt u op tijd aan. U stapt het Centraal Station van Rotterdam uit, waar u aan uw rechterhand het Groothandelsgebouw ziet.

Buslijnen:
33, 38 , 39 ,40, 44 en 48

Tramlijnen:
4, 7, 8, 21 ,24 en 25

Metrolijnen:
A, B, C, D, en E
Parkeren

Locatie faciliteiten The Office Operators Rotterdam Engels Conference Center

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasinoDieet keuken

Discotheek

Fitness

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad