Tobacco Theater

Adres
Nes 75-87
1012KD Amsterdam
Vergaderzalen 10
Reviews Nog geen reviews
TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Met een robuuste theaterzaal en nog acht totaal verschillende ruimtes heeft deze locatie alles onder één dak voor een geslaagd event.
TOBACCO Theater bevindt zich in hartje Amsterdam (Nes 75) op loopafstand van het Centraal Station.

Commercie ontmoet Cultuur : C2C
TOBACCO Theater ontvangt vele mooie commerciële klanten. Het spaarpotje dat zij hiermee vult, geeft de vrijheid om cultuur een open podium te bieden. Commercie en cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle wijze, in TOBACCO Theater.

Ook op culinair gebied gaat TOBACCO Theater voor het beste en voor niets minder! Onze Chef laat u graag genieten van zijn kookkunsten met hoofdzakelijk lokale en biologische producten. Wilt u op Michelin niveau bij ons dineren? Sterren chef Dennis Huwaë heeft zich exclusief verbonden aan het TOBACCO Theater met een speciaal high-end menu!

Wie gingen u voor.
Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

Events op maat.
Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Tobacco Theater

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerTOBACCO Theater is uitstekend te voet bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het zo’n 10 minuutjes lopen naar ons adres aan de Nes.

Stapt u toch liever in de tram dan kan dat natuurlijk ook. Het TOBACCO Theater is te bereiken met trams 4,9,14,16,24 en 25. De halte is Spui/Rokin
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Tobacco Theater

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad