Villa Rietvink

Topdeal!

Best Business Deal

Villa Rietvink introduceert de Best Business Deal; een compleet verzorgd congres voor een vaste scherpe prijs per persoon.

Deze actie is geldig t/m 01-06-2019

De Best Business Deal beschikt over alles wat jij nodig hebt voor een geslaagd evenement; een compleet verzorgd congres voor een scherpe prijs van slechts €53,50 per persoon!

De beste besluiten? De creatiefste ideeën? Routes naar succes? Ze worden geboren op plekken die inspireren. Plekken als Villa Rietvink. Deze statige, monumentale villa biedt u rust, privacy én een scala aan ruimtes. In de twee grote zalen kunnen 150 medewerkers of relaties deelnemen aan plenaire sessies of presentaties volgen. Voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere break-outsessies kunt u terecht in één van de tien luxe subruimtes (10-75 personen). Uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van state-of-the-art faciliteiten. Mogen we u ook het terras aanbevelen? De ideale plek voor informele ontmoetingen. U vindt Villa Rietvink in Laren. Centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden. De locatie ligt dicht bij de afrit van snelweg A1 en beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Inhoud Best Business Deal:
• Locatiehuur gehele dag
• Audiovisuele middelen
• Koffie / thee + zoete lekkernij ontvangst
• Koffie / thee / ijswater tijdens pauzemomenten
• Lunchbuffet met soep, luxe belegde broodjes, melk en jus d’Orange
• Binnenlands drankenarrangement tijdens borrel (2 p.p.)
• Tafelgarnituur
• Koud- en warm bittergarnituur (2 p.p.)
• Personeel
• Inrichting

De totaalprijs is inclusief locatiekosten, bediening, inrichting en audiovisuele middelen. Exclusief BTW en optionele extra’s. De best business deal geldt bij minimaal 100 personen.

Maak gebruik van deze topdeal


Adres
Hilversumseweg 37
1251EW Laren
Vergaderzalen 12
Reviews Nog geen reviews
Ontdek Villa Rietvink; een karakteristieke en stijlvolle locatie voor een congres, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst.

De beste besluiten? De creatiefste ideeën? Routes naar succes? Ze worden geboren op plekken die inspireren. Plekken als Villa Rietvink. Deze statige, monumentale villa biedt u rust, privacy én een scala aan ruimtes. In de twee grote zalen kunnen 150 medewerkers of relaties deelnemen aan plenaire sessies of presentaties volgen. Voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere break-outsessies kunt u terecht in één van de tien luxe subruimtes (10-75 personen). Uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van state-of-the-art faciliteiten. Mogen we u ook het terras nog even aanbevelen? De ideale plek voor informele ontmoetingen.

U vindt Villa Rietvink in Laren. Centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden. De locatie ligt dicht bij de afrit van snelweg A1 en beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Villa Rietvink

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer6 minuten lopen van bushalte Sint Janskerkhof in Laren.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Villa Rietvink

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad