Watertoren Vlissingen Luxe

Kaart | Streetview

Adres
Badhuisstraat 187
4382AM Vlissingen
Aantal kamers 7
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Vergaderen in de torenkamer van de Watertoren Vlissingen. Dat is pas een echte ervaring! Letterlijk en figuurlijk overleg op hoog niveau!

In een bijzondere ambiance, waar historie en modern comfort samenkomen, kan je met maximaal 12 personen vergaderen in een informele sfeer. Deze bijzondere watertoren uit 1894 is onlangs geheel gerestaureerd en verbouwd, met behoud van alle authentieke details. Overnachten is ook mogelijk: er zijn 7 verrassende slaapkamers. Een unieke locatie met heel veel verrassingen: van de flipperkasten in de kelder tot het overweldigende uitzicht in de nok van de toren. Kom vergaderen en beleven in Vlissingen!

Vergaderen in de Torenkamer van dit Rijksmonument is een beleving op zich en een bron van inspiratie. Je beschikt exclusief over de gehele watertoren, tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Je bepaalt zelf het ritme en zwaait samen met je groep de scepter. Op een hoogte van 36 meter komt de "helicopterview", mede door de indrukwekkende vergezichten, tot werkelijkheid.

​De Watertoren beschikt over een exclusieve vergaderruimte, op 36 meter hoogte, compleet ingericht met vergadertafel, TV met USB en HDMI aansluiting, flipover en een keukenblokje. Ook de woonkamer, woonkeuken en grote tuin zijn te gebruiken voor overleg. Voor de overnachting zijn er in de Watertoren 7 sfeervolle slaapkamers met 3 badkamers. In totaal zijn er 5 toiletten. Tevens is er een sauna aanwezig.
Er is een privé-parking voor 5 auto's.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Watertoren Vlissingen Luxe

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf station Vlissingen kunt u bus 56 nemen vanuit bushalte: Station/Veerhaven, Vlissingen. 5 haltes verder arriveert u in Badhuisstraat
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Watertoren Vlissingen Luxe

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapperLift

Ontvangkamer

Openbaar vervoerPortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad