Conferentiehotel Kontakt Der Kontinenten ***

Hotelclassificatie
Adres
Amersfoortsestraat 20
3769AS SOESTERBERG
Aantal kamers 130
Vergaderzalen 26
Reviews 4 review(s)
4.3/5 4 review(s)
Wereldse gastvrijheid in niet zomaar een conferentiehotel.

Op nog geen 5 minuten van de A28, gelegen in het groen, vind u Kontakt der Kontinenten. Het conferentiehotel bestaat uit twee historische gebouwen: voormalig Missiehuis Sint Jan en voormalig Klooster Cenakel. De twee gebouwen beschikken over 25 vergaderzalen, 3 conferentiezalen en 130 hotelkamers en bieden hiermee ruimte aan conferenties tot 220 personen en events tot 600 personen. Voor een culinaire onderbreking kunnen gasten terecht in KonneKt restaurant, bar & lounge, waar de zintuigen door wereldse gerechten worden geprikkeld.

Het buitenterrein van Kontakt der Kontinenten biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en natuurlijk een groot eigen bosgebied dat zich uitstekend leent voor teambuilding en andere outdooractiviteiten.

Zowel buiten als binnen valt de kloosterlijke sfeer van de historische gebouwen op. De bijzondere afkomst geeft de locatie kleur en smaak en kleurt ook de opvattingen over gastvrijheid. Gastvrijheid is geen kunstje en gaat bij Kontakt der Kontinenten verder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat alle mensen welkom zijn.

Gasten omschrijven de sfeer bij Kontakt der Kontinenten als een ‘thuisgevoel’. Zonder overdreven luxe na te steven is, met de moderniseringen van het afgelopen decennium, gebroken met de gedateerde soberheid waardoor alle eigentijdse faciliteiten aanwezig zijn en het gasten aan niets ontbreekt. Duurzaam ondernemen is vanzelfsprekend omdat er ook naar de (nabije) wereld gekeken wordt.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Conferentiehotel Kontakt Der Kontinenten reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door , HAN
2016-01-28 13:05:38
5/ 5 sterren

"Een rustig en serene omgeving. Uitstekende klantvriendelijkheid en service. Aanrader! "
Review door , PBLQ
2017-01-16 09:33:29
3/ 5 sterren

"Op zich een prima locatie, maar met de reservering/boeking hadden ze een fout gemaakt, waardoor wij niet 100 kamers, maar 82 kamers hadden. Ze hebben dit overigens wel netjes opgelost door kamers te boeken bij een ander hotel en transfer. Uiteraard hebben zij deze kosten vergoed. Zaal was ruim en op de dag zelf werden wij prima geholpen."
Review door anoniem
2018-10-18 13:35:36
4/ 5 sterren

"Fijne, nette en eenvoudige locatie. Het eten was top en de prijs aantrekkelijk. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. "
Review door anoniem
2021-11-25 11:36:21
5/ 5 sterren

"Uitstekende locatie voor een vergadering met lunch en diner. Alles klopte: het overhead scherm werkte eenvoudig, de koffie was goed, er was voldoende ventilatie, de lunch en het diner waren van zeer goede kwaliteit. En er kon ook nog een wandeling door het park gemaakt worden: een aanrader!"

Bereikbaarheid Conferentiehotel Kontakt Der Kontinenten

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf NS-station Amersfoort gaan bus 52 en 56 4 keer per uur naar Bushalte Soesterberg Oost. De bushalte bevindt zich direct tegenover de locatie.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Conferentiehotel Kontakt Der Kontinenten

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad