Congrescentrum B&I & Bij Fritz

Adres
Ceintuurbaan 2
3847LG Harderwijk
Aantal kamers 29
Vergaderzalen 19
Reviews Nog geen reviews
Congrescentrum B&I en Bij Fritz zijn gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Op korte afstand van de A28 en aan de rand van de Veluwse bossen. Verdeeld over twee monumentale gebouwen van een voormalige kazernecomplex vind je 16 moderne vergaderruimtes, 29 comfortabele hotelkamers, een grand café met terras, twee parkrestaurants en een evenementenhal. De locatie heeft alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst, training, congres of evenement tot 1000 personen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien: moderne presentatiemiddelen (draadloos presenteren), regelbare klimaatbeheersing, geluidsisolatie, een HD-beamer en razendsnelle WiFi. De ruimtes zijn licht en kunnen in iedere gewenste opstelling worden klaargezet.

Catering
Het gezellige Grand Café met terras en de sfeervolle foyer vormen een ontspannen omgeving voor een borrel, lunch of diner. Een informele borrel, een heerlijke lunch, een uitgebreid buffet of een walking dinner? Alles is mogelijk. Uiteraard bestel je altijd een Bouwny bij de verse koffie. Ons eigen ‘iets lekkers’ gemaakt volgens geheim recept van de kok.

Hotelkamers
Ook voor een meerdaagse bijeenkomst ben je aan het juiste adres. Het sfeervol ingerichte hotel beschikt over 29 comfortabele hotelkamers, daarnaast kunnen extra kamers bijgehuurd worden in het naastgelegen hotel. De hotelkamers zijn voorzien van éénpersoons boxspringbedden, een eigen badkamer met sanitair, flatscreentelevisie (vernieuwd in 2018) en WiFi.

Buitenruimte
Naast bijzondere gebouwen beschikt de locatie ook over een uitgestrekt buitenterrein en twee evenementenpleinen. Er kunnen tenten en podia opgebouwd worden bij grotere evenementen. Ook voor een sportieve vergaderbreak of ontspannen teambuildingactiviteit is er volop buitenruimte aanwezig. Onze tip: boek een rondleiding over het terrein en leer alles over onze toekomstige kraanmachinisten, grond- weg- en waterbouwers en over de historische plek.Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Congrescentrum B&I & Bij Fritz

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerEr rijdt elk uur een bus van en naar het station in Harderwijk. De halte is op het terrein.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Congrescentrum B&I & Bij Fritz

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

Hardloop paden

HotelkluisKapperLift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSauna

Secretariele service

Shuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad