De Avenue

Adres
Waterstraat 5
4811wz Breda
Vergaderzalen 4
Reviews Nog geen reviews
De Avenue is een unieke locatie in het centrum van Breda. Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. Bovendien zijn de zalen voorzien van eigen faciliteiten zoals garderobe, bar, rookkamer en podium. Tevens beschikken de zalen over een licht-en geluidsinstallatie.

De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grote. Zo kunt u bij De Avenue terecht voor vergaderingen, personeelsfeesten of congressen en alles wat daar tussen zit. De medewerkers van De Avenue denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het evenement perfect verloopt en tot in de puntjes verzorgd is. Tot slot beschikt De Avenue over een eigen keuken en verzorgt alle catering zelf.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Avenue

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe Avenue is gelegen aan de rand van het centrum van Breda. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden zijn Barones Parkeer garage en Q-Park Centrum.

Daarnaast is De Avenue goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zo bevindt de bushalte zich op 1 minuut lopen en ben je vanaf het station van Breda na een wandeling van 10 minuten, door het prachtige centrum van Breda, in De Avenue.Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten De Avenue

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad