De Inspiratiekamers Arnhem

Kaart | Streetview

Adres
twee locaties in Parkstraat en twee om de hoek in Kastanjelaan 9
6828gh Arnhem
Vergaderzalen 4
Reviews Nog geen reviews
De InspiratieKamers in Arnhem zijn bijzondere vergaderlocaties, omdat alles erop gericht is mensen te inspireren. Vaak wordt er bij het organiseren van een vergadering of meeting niet of nauwelijks aandacht besteed aan de plek of de locatie waar de meeting plaatsvindt. Toch is dit uitermate belangrijk. Vergaderingen kunnen heel veel energie kosten, maar kunnen ook energie opleveren. In een prettige, inspirerende ruimte kan vergaderen daarom als aangenaam worden ervaren.

De InspiratieKamers zijn lichte, mooi ingerichte, trendy vergaderlocaties in monumentale stadsvilla\\\'s voorzien van alle gemakken, waar groepen op een inspirerende manier kunnen vergaderen of bij elkaar kunnen komen voor meetings. Onze vergaderlocaties onderscheiden zich van andere ruimtes, doordat ze inspirerend zijn qua inrichting, muziek, kunst, bibliotheek, e.d. Verder zijn onze vergaderlocaties voorzien van de meest moderne apparatuur en is er een zeer verfijnde catering.

De verzorging in onze vergaderlocaties is buitengewoon goed: lichte, verrassende, culinaire lunches en diners, gerechten uit alle werelddelen, desgewenst ook gespecialiseerd in biologische en vegetarische voeding. In de ruimtes wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en is inspiratie te vinden op alle mogelijke manieren: er zijn inspirerende boeken aanwezig, inspirerende films, inspirerende muziek, beelden en indien nodig ook inspirerende programma\\\'s, workshops en facilitators.

Doel van de InspiratieKamers is, dat de ruimte voedend moet werken. Alleen al door in onze vergaderlocaties te verblijven, gaan mensen makkelijker buiten de gebaande paden denken, krijgen ze meer ruimte in hun bewustzijn en gaan ze makkelijker communiceren. Onze ervaring is, dat mensen in de InspiratieKamers makkelijker op nieuwe idee├źn komen en sneller andere wegen zien om hun problemen op te lossen.

In alle InspiratieKamers is overal wifi. Verder zijn alle audiovisuele middelen (beamer, laptop, projectiescherm, geluid) aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

De InspiratieKamers bestaan uit de volgende locaties:

InspiratieKamer 1: Deze is gevestigd in een groot monumentaal pand. Het is een klassieke ruimte van 4 meter hoog met grote ramen en schouwen. De ruimte is modern en trendy ingericht. In de voorkamer is een grote schouw waar \'s winters de open haard brandt, wat een extra gezellige sfeer geeft aan meetingen en vergaderingen. Achter deze ruimte ligt een volgende moderne, strakke ruimte met moderne kunst en lange witte tafels. Deze ruimte is ook voorzien van beamer, scherm, geluidsinstallatie en alle apparatuur die u nodig heeft. Beneden bevindt zich nog een derde moderne, trendy ingerichte subruimte van ong. 40 m2 met massagestoel. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor creatieve sessies. In vergaderlocatie de InspiratieKamer 1 kunnen max. 35 pers. in theateropstelling zitten.

Inspiratiekamer 2: Ook deze ruimte is gevestigd op de begane grond van een groot monumentaal pand. Het is een grote strakke hypermoderne, zeer inspirerende ruimte. De vergaderlocatie is trendy ingericht met design meubelen en moderne kunst. Het is een hele lichte ruimte met een grote glaswand aan de achterkant. Ook deze ruimte is voorzien van alle moderne apparatuur.
Vergaderlocatie de InspiratieKamer 2 is geschikt voor 30 pers.

Inspiratiekamer 3: Dit is een gezellige, intieme InspiratieKamer ook gevestigd in een monumentaal pand, met aan de achterkant een tuin met ruime serre/plantenkas (zie hiernaast). In de tuin (de InspirationGarden) kan bij mooi weer ook vergaderd worden. We richten de tuin speciaal in voor meetings en vergaderingen, maar ook voor break-outs, lunches en diners.
InspiratieKamer 3 is geschikt voor groepen tot 12 pers.

De Kas, InspirationGarden: In de tuin bij InspiratieKamer 3 is een grote glazen plantenkas (InspirationGarden). Ook daar kan vergaderd worden. We richten de tuin speciaal in voor meetings en vergaderingen, maar ook voor break-outs, lunches en diners. De kas kan gebruikt kan worden als subruimte of voor break-out sessies maar er kan ook geluncht en gedineerd worden.
In de plantenkas worden kruiden en biologische groentes gekweekt, maar kan dus ook gebruikt worden voor speciale culinaire zakenlunches of intieme dinertjes.
De Kas is geschikt voor groepen tot 12 pers.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Inspiratiekamers Arnhem

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoerloopafstand van Arnhem Velperpoort en Arnhem Centraal
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten De Inspiratiekamers Arnhem

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Concierge

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapperLift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

PortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad