Delamar

Adres
Marnixstraat 402
1017PL Amsterdam
Vergaderzalen 11
Reviews Nog geen reviews
DeLaMar, in hartje Amsterdam, is een bijzondere en gewilde locatie voor alle mogelijke zakelijke arrangementen. De twee prachtige theaterzalen en de diverse sfeervolle foyers zijn uitermate geschikt voor elk zakelijke event!

Voor elke gebeurtenis biedt dit bijzondere gebouw en theater samen met de optimale gastvrijheid en flexibiliteit van het ervaren serviceteam, een unieke belevenis en onvergetelijke ervaring. Complete arrangementen inclusief onder andere professionele catering afgestemd op uw wensen en techniek zijn mogelijk van 10 tot 1550 personen, zonder kosten achteraf.

DeLaMar is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en er zijn parkeerfaciliteiten op loopafstand van het theater met 17,5% korting op uw parkeerkosten. Daarnaast is er wifi beschikbaar in het gehele theater.

Ook is het mogelijk om met uw gezelschap een feestelijk theaterarrangement te boeken voor een onvergetelijke avond.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Delamar

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOp het Leidseplein stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Direct tegenover DeLaMar is de tramhalte Leidseplein voor lijn 5 (Westergasfabriek), 7 (Slotermeer) en 19 (Sloterdijk). De perfecte uitstaphalte voor onze bezoekers. De instaphalte Leidseplein voor tram 1 (Muiderpoortstation), 7 (Azartplein) en 19 (Diemen) is voor de Pathé City Bioscoop aan de kant van de Balie.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Delamar

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad