Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek ***

Hotelclassificatie
Adres
Professor Weberlaan 1
6961LX Eerbeek
Aantal kamers 46
Vergaderzalen 9
Reviews Nog geen reviews
Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, gelegen in een 14e eeuws Landhuis, is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, recepties, bruiloften, feesten en diners. U vergadert in stijl met verschillende vergaderfaciliteiten binnen handbereik.
Het driesterren hotel, verdeeld over drie gebouwen, beschikt over 46 hotelkamers, 8 vergaderzalen, feestruimtes en een trouwzaal. Uiteraard zijn alle zalen uitgerust met moderne audiovisuele hulpmiddelen en draadloos internet. Vanuit uw vergaderzaal kijkt u uit over het prachtige landgoed, welke een oase van rust uitstraalt. Het hotel biedt diverse mogelijkheden voor indoor- en outdooractiviteiten, zoals een unieke kans om buiten te vergaderen in een eeuwenoude boom, een landgoedspel, strategisch managementspel of luchtballonvaart. Deze vergaderaccommodatie is zowel geschikt voor korte als meerdaagse evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten in een aangename atmosfeer genieten!

Gelegen op de Veluwe, nabij Apeldoorn, Zutphen en Arnhem, ligt Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. Het hotel biedt een ideale locatie aan voor mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes op de Veluwe, de Postbank, de Loenermark of naar de “Loenense Watervallen” waar u de grootste waterval van Nederland vindt. Het hotel, dat gevestigd is in Eerbeek, beschikt over 9 hectare grond welke bestaan uit tuinen, vijvers en eeuwenoude eiken. Het karakteristieke gebouw stamt uit de 14e eeuw en is oorspronkelijk gebouwd als een kasteel met drie vleugels en een slotgracht voor “De Bannerheren van Bronckhorst”, die het als jachtslot gebruikten. Sinds 1988 heeft het gebouw de functie van hotel en conferentiecentrum overgenomen.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHet hotel ligt op 9,2km afstand van NS Station Dieren. Op 800m afstand is een bushalte te bereiken.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad