Hof Van Putten ****

Hotelclassificatie
Adres
Harderwijkerstraat 14
3881EH Putten
Aantal kamers 113
Vergaderzalen 10
Reviews Nog geen reviews
De capaciteit van de zalen kan afwijken door de afstandsmaatregelen die gehanteerd moeten worden.

Hof van Putten beschikt over mooie en inspirerende vergaderzalen met natuurlijk licht. De zalen hebben diverse afmetingen, van klein en knus tot groot en ruimtelijk. Voor elk soort bijeenkomst een geschikte zaal én de mogelijkheid om onze bars bij uw meeting te betrekken.

De gunstige ligging aan de rand van het Veluwse dorp Putten en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein maken Hof van Putten de ideale locatie voor (meerdaagse) vergaderingen, presentaties, workshops of andere bijeenkomsten. Elke bijeenkomst kunnen wij op maat voor u organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met extra wensen.

Putten is gelegen in het midden van het land en de omgeving biedt een grote variatie aan landschappelijk natuurschoon. Uitgestrekte bossen, heide, weilanden, polders en het Veluwemeer met zijn recreatiestrand. De unieke locatie maakt het tot een ideaal vertrekpunt voor mooie fiets- en wandeltochten. Putten is een gezellig dorp, heeft een grote weekmarkt, een historische bomentuin met majestueuze exotische exemplaren vanuit andere delen van de wereld, nostalgische boerderijtjes en prachtige landgoederen.

Het is een uniek gebied waar u eindeloos kunt genieten van de rust en ruimte te midden van een schone natuur. De prachtige omgeving, de ongekende fiets- en wandelmogelijkheden en diverse leuke uitstapjes gecombineerd met de gastvrijheid en uitstekende verzorging zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf waarbij u, als gast, centraal staat.

Het hotel is vanuit alle windstreken makkelijk te bereiken, op 20 minuten afstand van Amersfoort en Apeldoorn. Er zijn uitstekende bus- en treinverbindingen.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Hof Van Putten

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerPutten is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Met het uitstekende openbaar vervoer kunt u de omgeving verkennen. U kunt ook 1 van de vele wandelroutes volgen en genieten van de schilderachtige omgeving en de mooie boerderijen.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Hof Van Putten

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

EDV trainingsruimte

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

Hotelkluis

Kapper

Landerijen

Lift

Massage

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad