Kasteel Woerden

Adres
Kasteel 3
3441BZ Woerden
Vergaderzalen 9
Reviews 7 review(s)
4.4/5 7 review(s)
Kasteel Woerden is de sfeervolle en inspirerende congres en evenementenlocatie centraal in Nederland en in het midden van het Groene Hart van de Randstad. De 600 jaar oude unieke locatie is ideaal voor vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, trainingen, presentaties en (bedrijfs)feesten. De locatie in de provincie Utrecht is zeer goed bereikbaar, ligt op 150 meter van het centraal station, op 3 minuten rijden van de A12 en heeft een eigen parkeerplaats.

Kasteel Woerden beschikt over 9 zalen, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten van 2 personen tot 130 personen per zaal en er zijn daarnaast diverse (buiten)ruimtes voor feesten tot 650 personen. Of u nu een bijeenkomst organiseert voor 2 of 650 gasten of een vergadering, congres, feestelijk diner of walking dinner wilt organiseren, Kasteel Woerden biedt u de mogelijkheid. De zalen zijn voorzien van flatscreen of Full HD-beamer met scherm, microfoon en audioinstallatie, flipovers en een (mini)bar en espressobar. De accommodatie staat in het centrum van Woerden aan het stadspark en is omringd door een slotgracht. Het kasteel is rolstoeltoegankelijk, is authentiek met industriële en moderne aspecten en is door een hoogwaardige luchtbehandelingsinstallatie een veilige accommodatie voor uw bijeenkomst. Maak van uw evenement een unieke belevenis en ervaar dat het monument, de stad, de gastronomie en de onbezorgde gastvrijheid prachtig samenkomen bij Kasteel Woerden!

"Een succesvolle bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie."

Inspireren, ontmoeten & genieten. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Al eeuwenlang is Kasteel Woerden een veilig onderkomen voor haar gasten. Voor extra informatie en vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0348 436000

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Kasteel Woerden reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2015-03-23 13:38:10
4/ 5 sterren

"prima locatie, heerlijke lunch, alles goed geregeld. "
Review door , Programmaraad
2018-02-13 10:31:24
5/ 5 sterren

"Op donderdag 8 februari hadden wij een bijeenkomst van de Programmaraad in Kasteel Woerden. Kasteel Woerden is een prachtige locatie in het midden van het land met goede parkeergelegenheid en ook nog naast het station. We kregen heel veel complimenten van de deelnemers. De ambiance van de locatie droeg bij aan de goede sfeer om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Zowel in het voortraject als tijdens het event was geen enkele vraag te veel en werden we maximaal ondersteund. Mijn complimenten en dank voor deze plezierige ervaring. "
Review door , McDonald\'s Nederland
2019-06-26 15:47:58
2/ 5 sterren

"Goede locatie, prima parkeergelegenheid. Kwalitatief uitstekende lunch.Zeer vriendelijk personeel. Minder: Heb alles zelf moeten uitvragen, er was niemand als host op ons account gezet. bijvoorbeeld het vragen om water na de lunch. (Anders hadden we niets gekregen) hoe de lunch verzorgd zou worden, ik heb alles zelf moeten uitvragen. Daarnaast was het veel te heet op onze hoofdlocatie. "
Review door , Stichting Matchis
2019-11-19 10:56:58
5/ 5 sterren

"Kasteel Worden is een schitterende locatie, mooie zalen en perfecte service!"
Review door , Hands on Information Management B.V.
2019-11-27 11:33:51
5/ 5 sterren

"Op dinsdag, 26 november 2019 hebben wij vanuit Hands on een klantendag georganiseerd in Kasteel Woerden. Mede dankzij de goede inzet en het harde werk van het team hebben wij een succesvolle klantendag gehad. Alle gasten waren zeer positief over de service, het eten & drinken. Dank voor de goede hulp!!"
Review door , Bakker
2021-09-07 12:42:02
5/ 5 sterren

"Hierbij de aanbeveling voor Kasteel Woerden op basis van informele meeting Bakker van augustus 2021 Kasteel Woerden is dit jaar een belevenis voor onze groep (30 personen) geweest en doet haar naam eer aan. Het robuuste kasteel uit vervlogen tijden heet je welkom met knapperende houtvuren en heerlijke geuren uit de keuken. De zonnige gezichten van de bediening maken je dag in een keer goed. De bevlogen manager is een gastvrouw en toonbeeld van serviceverlening. Zij houdt vanaf binnenkomst de regie goed in handen. Op haar verzoek hebben we een kijkje mogen nemen in de gewelven van weleer. De ambiance van restaurant Van Ommerenzaal met aangrenzend terras is oergezellig en sfeervol. Naast de mooie wijnen hebben we genoten van het speciaal bier, gebrouwen in de regio, en de diverse verse sappen. Overigens is het aanbod uit de keuken altijd vers en biologisch en dat proef je! De chef heeft met veel liefde en plezier zijn gasten verrast met zijn kookkunsten. Met als slotakkoord de friandises bij de koffie/thee zijn uit eigen keuken, deze smelten op de tong. Met weemoed en voldaan zijn we vertrokken, maar niet eerder dan de dag te hebben afgesloten met een drankje en de ‘verrassing van de chef’. Onze dank voor de gastvrijheid ; een herhaling waard. Kortom, kasteel Woerden is een echter aanrader!"
Review door , SIVI
2022-07-08 08:23:45
5/ 5 sterren

"Prima vergaderlocatie, aanrader. Altijd voorkomende (kleine) moeilijkheden worden voortvarend uit de weg geruimd."

Bereikbaarheid Kasteel Woerden

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBereikbaarheid

Openbaar vervoer: Station Woerden
- 4 minuten loopafstand van Kasteel Woerden

Parkeerplaats Kasteel Woerden:
- 50 parkeerplaatsen
- 1 minuut loopafstand
- Gratis parkeren
- Adres: Kasteel 3, 3441 BZ Woerden

Parkeergarage Defensie eiland:
- 80 parkeerplaatsen
- 6 oplaadpunten
- 1 minuut lopen naar Kasteel Woerden
- € 2,00 per uur
- Opening: Maart 2019

Parkeergarage Castellum:
- 520 plaatsen
- 4 oplaadpunten
- € 2,00 per uur
- 5 minuten lopen naar Kasteel Woerden
- Adres: Meulmansweg 8S, 3441 AT Woerden

P+R Polanerbaan:
- 172 parkeerplaatsen
- Gratis parkeren
- 7 minuten lopen naar Kasteel Woerden
- Adres: Polanerbaan 1, 3447 GN Woerden
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Kasteel Woerden

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad