Landgoed Zonheuvel ***

Hotelclassificatie
Adres
Amersfoortseweg 98
3941EP DOORN
Aantal kamers 110
Vergaderzalen 26
Reviews 3 review(s)
3.7/5 3 review(s)
Landgoed Zonheuvel beschikt over 30 vergaderzalen waaronder een congreszaal tot 500 gasten. De vergaderzalen hebben veel daglicht en allemaal uitzicht op onze bosrijke omgeving. Het landgoed biedt 110 moderne hotelkamers, Maarten Maartenshuis met Openluchttheater, Koetshuis, Lodges, bar en een restaurant met terras.

De 47 hectare bos van het landgoed bieden prachtige wandelroutes. Vergaderen op Landgoed Zonheuvel doet u klimaat neutraal. De Green Key Goud waarborgt onze duurzaamheid.

Het Paviljoen gebouw is het centrale punt van het landgoed waarin zich 5 vergaderzalen en een congreszaal tot 500 gasten bevinden. De aangrenzende foyer en lounge zijn geschikt voor ontvangst, catering of kleinschalige beurzen. Naast de 110 hotelkamers treft u hier ook het restaurant met terras en onze hotelbar.

Het Maarten Maartenshuis is het voormalige woonhuis van schrijver/dichter Maarten Maartens (pseudoniem van mr. dr. Jozua (Joost) Marius Willem van der Poorten Schwartz). Nu biedt het Maarten Maartenshuis 8 vergaderzalen, waaronder 3 stijlzalen. Het Maarten Maartenshuis is een officiële trouwlocatie.Sinds juli 2017 is het Openluchttheater weer uitgegraven en gerestaureerd.

Het Koetshuis werd vroeger gebruikt als woonhuis voor de butler en chauffeur van Maarten Maartens. Tegenwoordig zijn in het koetshuis 7 vergaderzalen gevestigd.

De Lodges liggen verscholen in het bos. U kunt hier in alle rust vergaderen al dan niet in combinatie met outdoor (cooking) activiteiten.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid Landgoed Zonheuvel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12. Vanaf station Driebergen-Zeist is Landgoed Zonheuvel goed bereikbaar Tevens beschikt Landgoed Zonheuvel over ruime en gratis parkeergelegenheid met elektrische oplaadplaatsen voor auto’s en fietsen.

Onze prijzen verschillen per periode. Neem contact met ons op voor een scherpe geprijsde offerte.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Landgoed Zonheuvel reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door , Sogeti Nederland BV
2016-11-02 12:44:09
3/ 5 sterren

"Vergaderruimte was goed, locatie verder ook. Eten was niet conform er op het menu stond. Daarbij was er weinig vegetarisch terwijl dat wel van te voren gevraagd is. Het eten was ook te weinig voor 50 personen. Bij binnenkomst van 35 mensen waren twee schalen met vlees al helemaal leeg. En eigenlijk had het voldoende moeten zijn. "
Review door , Aveco de Bondt
2017-01-12 14:40:30
4/ 5 sterren

"Super mooie locatie, zal ik zeker aanbevelen bij mijn collega\'s. Zowel de lunch als het diner was goed verzorgd. "
Review door , Zetacom bv
2018-09-28 12:56:20
4/ 5 sterren

"Prima omgeving en alles goed geregeld. Hier en daar wat verouderd. Restaurant en bar zien er keurig uit en het eten is goed. Zeker waar voor je geld."

Bereikbaarheid Landgoed Zonheuvel

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf station Driebergen-Zeist en Maarn is Landgoed Zonheuvel goed bereikbaar.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Landgoed Zonheuvel

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad