NH Den Haag ****

Hotelclassificatie
Adres
Prinses Margrietplantsoen 100
2595BR Den Haag
Aantal kamers 204
Vergaderzalen 7
Reviews Nog geen reviews
Het NH Den Haag bevindt zich midden in het hart van het zakendistrict van Den Haag, dicht bij de overheidsgebouwen en ministeries. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het treinstation, het Haagse Bos en het stadscentrum. Het is gemakkelijk bereikbaar per auto en niet ver verwijderd van de beroemde kustplaats Scheveningen en het pittoreske stadje Delft.

Behalve over 204 gastenkamers beschikt het NH Den Haag over zeven multifunctionele conferentieruimten die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van zakelijke en vrijetijdsevenementen.

Het NH Den Haag heeft een nieuw restaurant en bar genaamd Verne. Verne is geïnspireerd op De reis om de wereld in 80 dagen van Jules Verne. Iedere twee maanden selecteert onze chef dan ook nieuwe internationale gerechten, waaronder een signature dish, vanuit 80 landen.

Het NH Den Haag kan gasten een parkeergelegenheid op eigen terrein bieden en het vriendelijke receptiepersoneel zal je met alle plezier van alle informatie voorzien die je wenst over de stad Den Haag.

Naast de standaard vergadervoorzieningen die je van NH Hotels mag verwachten, biedt NH je tijdens een Ecomeeting, zonder extra kosten; efficient gebruik van water en energie, producten met een eerlijke oorsprong en materialen met een lage belasting voor het milieu.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid NH Den Haag

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf Den Haag Centraal Station kunt u het hotel lopend bereiken in 15 minuten. U gaat naar de achterzijde van het perron (dus niet richting stationshal). U loopt nu de trap op naar het Prins Bernardviaduct waarvandaan u de gebouwen ING en TPG Post kunt zien liggen. Daartussen ligt het hotel. U loopt over het viaduct richting ronde witte toren. Daar neemt u de trap naar beneden. Volg het voetpad langs het spoor (houd het spoor rechts van u). U loopt via de Laurens Reoelstraat. U passeert een speeltuin, voetbalplein en een grasveld. U blijft rechtdoor lopen en u komt in de Schenkweg, deze weg maakt een bocht naar links en gaat over in de Schenkkade. Deze weg vervolgt u totdat u recht op het hotel afloopt. De ingang van het hotel bevindt zich aan uw linkerzijde.Met de bus kunt u vanaf Den Haag Centraal Station gebruik maken van bus 22 richting Voorburg, bus 45 richting Leiden of bus 132 richting Maassluis. Na een rit van circa 4 minuten, stapt u uit bij halte Haagse Poort.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten NH Den Haag

24 uur room service

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Massage

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad