Park Plaza Vondelpark, Amsterdam ****

Hotelclassificatie
Adres
Koningslaan 3
1075AA Amsterdam
Aantal kamers 102
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is genesteld in de exclusieve Amsterdamse wijk “Oud-Zuid”, op slechts een steenworp afstand van het prachtige Vondelpark en de belangrijkste hoogtepunten van de stad zoals het Museumplein. Dit hotel biedt 102 kamers, een restaurant & bar, twee vergaderruimtes met een eigen tuin en een moderne fitnessruimte.

Het rustgevende boutique hotel biedt twee vergaderruimtes met een eigen tuin tot 25 personen. Of u nu een klantenbijeenkomst, een workshop, een trainingssessie of een innovatief feest wilt organiseren, het is de natuurlijke habitat voor ons ervaren team om uw wensen te realiseren. Extra diensten zoals eetgelegenheden en verfrissende pauzes op het privéterras zijn beschikbaar. Het huren van de vergaderzalen is inclusief air-conditioning, audiovisuele middelen, print voorzieningen, inspirerende pauzes, schrijfgerei en gratis Wi-Fi.

De privétuin is een rustige omgeving om te ontspannen na een intensieve vergadering of om een extra creatieve impuls te krijgen voor hersenkrakende sessies.

TOZI Amsterdam restaurant en bar biedt een menu dat een voorproefje geeft van authentiek Italië. Het cicchetti concept viert de Italiaanse traditie van het delen van lekker eten. Aan de bar kunt u genieten van een klassieke Italiaanse cocktail. De grote eettafels met uitzicht op de open keuken zijn perfect voor het ontvangen van grote groepen in TOZI Amsterdam. Vraag alstublieft
naar onze evenementen specialist voor meer informatie over privé verhuur en speciale aanbiedingen.Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Park Plaza Vondelpark, Amsterdam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Park Plaza Vondelpark, Amsterdam

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keukenDiscotheek

Fitness

Hardloop paden

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad