People@places Culemborg

Adres
Multatulilaan 12
4103NM Culemborg
Vergaderzalen 9
Reviews Nog geen reviews
people@places Culemborg is gevestigd op een mooie zicht locatie met veel groen om het pand. De locatie is zeer gunstig gelegen tussen Utrecht en Den Bosch nabij de A2. De locatie ligt tevens aan het station en biedt volop gratis parkeergelegenheid. Bent u op zoek naar een locatie in Midden Nederland voor uw volgende vergadering? Zoek dan niet verder. Het team van people@places Culemborg beschikt over een zeer ruime ervaring in het organiseren bij congressen en evenementen en zorgt gegarandeerd voor een soepel verloop van elke bijeenkomst. De ruime zalen zijn voorzien van veel daglicht en moderne audio-visuele apparatuur. Er zijn diverse techniek oplossingen beschikbaar voor Hybride- en Live Stream events.

Centraal gelegen in midden-nederland zijn wij de ideale locatie voor uw flexibele kantoorwerkplek, LiveStream, Hybride Events, congres, productpresentatie, vergadering of training. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, wij liggen aan het station van Culemborg.

Onze zalen zijn modern en hebben een prettige sfeer dankzij het daglicht dat overal binnenvalt. Met een grote congreszaal, 10 subzalen en diverse spreekkamers/werkplekken is ons congrescentrum geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 220 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en prettige comfortabele stoelen.

Het gebouw waarin wij gevestigd zijn is ‘green built’ wat betekent dat uw evenement duurzaam wordt georganiseerd. De locatie is van alle gemakken voorzien en wordt door een ervaren team gedraaid. Dit garandeert u een soepel lopend evenement.

Onze professionele cateringmedewerkers staan voor u klaar met een ruime keuze aan lunch, diner of een borrel in ons restaurant.

Mede dankzij een prettige en persoonlijke benadering en onze diversiteit aan zalen, zijn wij een ideaal congreslocatie voor congressen in Midden Nederland.

Daarnaast worden wij als vergaderlocatie in Midden Nederland gebruikt vanwege onze goed bereikbaarheid.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid People@places Culemborg

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOPENBAAR VERVOER
Tussen Utrecht CS en Culemborg gaat in beide richtingen vier keer per uur een trein. Komend uit de richting Utrecht (of Den Bosch), verlaat u het perron via de Stationshal (trap naar beneden) naar buiten. Vervolgens gaat u naar rechts, u loopt parallel aan de spoorbaan (parallelweg Oost, ca 350 meter).

In de bocht naar de Ina Boudier-Bakkerstraat ziet u aan het hek de bordjes met de looprichting naar people@places Culemborg – voorheen UniePlaza.
Volg dit wandelpad. Na ca. 50 meter ziet u people@places Culemborg – voorheen UniePlaza aan uw linkerhand.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten People@places Culemborg

Airconditioning in vergaderzalen

BarBoetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasino

Concierge

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad