Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Adres
Waldorpstraat 15
2521CA Den Haag
Vergaderzalen 18
Reviews Nog geen reviews
Inspirerende ontmoetingen in de Hofstad.
Den Haag krijgt er een inspirerende conferentie- en meetinglocatie bij. Direct naast station Den Haag HS opent Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag. Dat doen we in fases. Op 15 maart openen we ons Meeting Centre van 2000m2. Dat is nog maar het begin. Daarna gaan we hard aan de slag met een hotel en breiden we ons Convention Centre verder uit. Vanaf januari 2022 zijn we compleet: er staat dan een Convention Centre van 6500m2.

Voor we op volle sterkte open zijn beginnen we met ons Meeting Centre. Dit is wat Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag vanaf maart te bieden heeft.

Zestien vergaderzalen, waarvan een deel flexibel. Welke zaal je ook boekt: ze werken allemaal volgens het plug & play concept: alle apparatuur is zo ingeregeld dat je alleen maar je laptop hoeft in te pluggen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de vergaderzalen in de door jouw gewenste opstelling zijn ingericht.

In de grootste zaal is er ruimte voor 125 personen.

Een spiksplinternieuwe locatie in die prachtige stad achter de duinen. Een plek die verrast en inspireert. Een ideale locatie voor wie op zoek is naar een nieuwe, makkelijk te bereiken meetingplek.

Bevlogen medewerkers die experts zijn als het om het faciliteren van zakelijke meetings gaat. Postillion Hotels is gespecialiseerd in gastvrijheid voor zakelijk reizigers. Dat betekent dat we precies weten wat wenselijk is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw meeting vlekkeloos verloopt.
Een goed te bereiken locatie voor nationale en internationale gasten. Postillion Hotel & Convention Centre ligt niet alleen direct naast het station, maar ook vlakbij Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Airport.

Jouw meeting tot in de puntjes geregeld.
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag is onze achtste vestiging. Door deze uitbreiding vind je Postillion Hotels nu in de vier grote Nederlandse steden ( Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht (Bunnik). Op al onze locaties zijn onze medewerkers ervaren in en getraind op het verlenen van de best mogelijke full-service voor zakelijk reizigers. Jouw meeting moet tot in de kleinste puntjes perfect geregeld zijn. Bij Postillion Hotels kun je daar op vertrouwen. Bij ons ben je van harte welkom voor een beurs, congres, meeting of zakelijk evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerPostillion Hotel & Convention Centre Den Haag is uitstekend bereikbaar. Dat maakt het een ideale locatie voor meetings, beurzen, evenementen en congressen in de regio Den Haag. Je vindt ons naast station Den Haag HS. Ook het vliegveld is dichtbij: Rotterdam Airport bereik je binnen 20 minuten, Schiphol Airport in 35 minuten. Maar het is niet alleen de locatie die deze plek zo interessant maakt. Het zijn ook onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het organiseren van zakelijke events en meetings. Zij weten precies wat er nodig is om een onvergetelijke zakelijke meeting te organiseren en delen die kennis graag.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad