Supernova (Jaarbeurs)

Adres
Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Vergaderzalen 6
Reviews Nog geen reviews
Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs. Van indrukwekkende congressen en gave productpresentaties tot schitterende feesten en waardevolle netwerkevents. Jaarbeurs is de plek voor elk event en biedt ruimte voor creatieve ideeën. Wat je voor jouw event ook nodig hebt, wij regelen het voor je. Wij toveren een zaal om naar elke gewenste sfeer inclusief inrichting, uitstekende foodservice en audiovisuele middelen. Eén ding is zeker: Jaarbeurs maakt ontmoetingen onvergetelijk.

Veilig naar Jaarbeurs? Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben we alle maatregelen van de overheid in acht genomen. Bij Jaarbeurs kunt u volledig coronaproof samenkomen. Momenteel hebben we de zaalcapaciteit ook op Meetings.nl aangepast, met oog op de 1,5 meter maatregel. Meer weten over een veilig bezoek aan Jaarbeurs? Bekijk: jaarbeurs.nl/coronavirus

Alles draait om verbinding creëren en het geven van de juiste energie in Supernova. De ruimtelijke omgeving zorgt voor een bijzondere beleving die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Supernova heeft mooie zalen die geschikt zijn voor allerlei soorten events. De zalen nodigen uit tot ontmoeting en met elkaar in gesprek gaan. Weet jij al waar je jouw gasten mee naartoe neemt op reis in Supernova?

Samen maken wij van jouw event een succes!

Het Jaarbeurs-team zet zich elke dag in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op hun gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over inrichting en uitvoering. En werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie of een ruimte.

- Jouw wens staat centraal
- Flexibele mogelijkheden
- Horeca en catering service
- Evenementspecialisten in huis
- Meer dan 100 jaar expertise
- Technische ondersteuning
- Innovatieve faciliteiten
- Centrale foyers voor catering en netwerkmomenten

Het start vanuit het hart

Jaarbeurs ligt centraal gelegen in het midden van het land, direct naast station Utrecht Centraal en dichtbij de snelweg. Op maximaal vijf minuten loopafstand van het station vind je alle locaties van Jaarbeurs. Het levendige centrum van Utrecht is om de hoek en heeft veel extra’s te bieden voor jouw gasten. Daarnaast vind je in de directe omgeving meerdere hotels.

- Middelpunt én ontmoetingsplek van Nederland
- Station Utrecht Centraal bevindt zich op vijf minuten loopafstand
- 30 minuten naar Schiphol met de auto én openbaar vervoer
- Meerdere hotels op loopafstand
- Extra voorzieningen en activiteiten in het centrum van Utrecht
- Groot eigen parkeerterrein
- Volledig coronaproof

Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over het organiseren van jouw event of congres in Supernova? Bekijk onze website of vraag een rondleiding aan. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Supernova (Jaarbeurs)

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerJaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre waar ook Supernova zich bevindt.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Locatie faciliteiten Supernova (Jaarbeurs)

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad