Westerliefde

Kaart | Streetview

Adres
Klönneplein 4-6
1014DD Amsterdam
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
De WesterLiefde is een inspirerende en industriële evenementenlocatie midden in het Westerpark, geschikt voor uiteenlopende zakelijke en particuliere events.

In de historische panden van de Westergasfabriek in Amsterdam organiseren wij onder andere congressen, bedrijfsfeesten en -diners, productpresentaties, tv-opnames, vergaderingen en teamuitjes.

Onder de WesterLiefde vallen onze drie evenementenlocaties: WesterLiefde, WesterUnie en Westergasterras. Deze locaties hebben elk hun eigen karakter, maar zijn ook onderling met elkaar te verbinden om zo de capaciteit te vergroten. Alle locaties zijn breed inzetbaar en aan te passen naar de invulling van jouw event.

Ons team van account- en eventmanagers helpt graag om een evenement op maat te maken. Na een rondleiding door onze bijzondere locatie, maken we een complete en uitgebreide offerte met een voorstel voor catering, techniek, meubilair en aankleding.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Westerliefde

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerWesterLiefde bevindt zich in het autoluwe Westerpark en ligt op 2 kilometer afstand van Amsterdam Centraal Station. Zowel tram 10 (vanaf het centrum)als bus 21(vanaf CS) stoppen bij de halte van Hallstraat op 500 meter loopafstand. Parkeren kan op 5 minuten loopafstand in Q-park Westergasfabriek.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Westerliefde

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

FitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad