Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ***

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Laan Corpus den Hoorn 300
9728JT Groningen
Aantal kamers 121
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Gelegen aan het mooie natuurgebied Hoornsemeer bevindt zich Hotel Groningen Plaza. De directe omgeving biedt u de ideale combinatie van rust, ruimte en natuur, terwijl de bruisende binnenstad van Groningen op een steenworp afstand ligt van het hotel.

De 4,7 hectare eigen terrein en maar liefst 300 hectare rondom het Hoornsemeer lenen zich uitstekend voor fietsen, wandelen en genieten van al het moois van de natuur.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza beschikt over 121 moderne en compleet ingerichte hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een badkamer met douche en toilet, bureau, televisie, telefoon en internetaansluiting.

In ons stijlvol ingerichte restaurant Meerwold kunt u heerlijk genieten van een uitgebreide lunch of een à la carte diner. Voor een ontspannen avond nodigen wij u uit in onze sfeervolle bar. Een moment van rust vindt u tevens in ons verwarmde binnenzwembad.

Met 11 vergaderruimten voor groepen van 2 tot 200 personen, biedt Hotel Groningen Plaza een ideale omgeving voor al uw één - of meerdaagse - vergaderingen of trainingen. Vanzelfsprekend zijn alle zalen voorzien van moderne audiovisuele middelen.
Tevens beschikt het hotel over een auditorium met foyer en twee conferentiezalen. Deze multifunctionele ruimten zijn zeer geschikt voor congressen, exposities en evenementen.

Het ruime aanbod aan breaks, lunches en diners vormen een uitstekende aanvulling tijdens uw bijeenkomst. Of het nu een vergadering, training, diner of feest betreft, onze medewerkers staan voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het hotel beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBest Western Plus Hotel Groningen Plaza is van het Centraal Station Groningen bereikbaar met de stadsbus, lijn 10 (richting Martiniziekenhuis / Hoornse Meer). U stapt uit bij de halte Eisenhouwerstraat. Het is dan nog slechts een paar minuten lopen.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Lift

Massage

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad