Carlton Square Hotel ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Baan 7
2012DB Haarlem
Aantal kamers 124
Vergaderzalen 8
Reviews Nog geen reviews
Op steenworp afstand van de Zandvoortse kust, de stad Amsterdam en op loopafstand van het historisch centrum van Haarlem ligt het 4-sterren Carlton Square. Het hotel telt 124 comfortabele stadskamers, Bar & Kitchen Zocher als ontmoetingsplek en 5 gloednieuwe vergaderzalen. Carlton Square gelooft in de kracht van meetings en heeft een verfrissend en interactief meetings & events concept ontwikkeld: Meet, Taste, Stay. Het concept laat je de totaalbeleving ervaren en biedt alles onder één dak!

Het Carlton Square is expert als het aankomt op vergaderfaciliteiten en heeft alles in huis om jou zo effectief en prettig mogelijk te laten vergaderen. Ontmoeten begint in Bar & Kitchen Zocher waar je je direct thuis voelt. Er zijn meerdere gedeeltes waar je kunt vergaderen, in alle rust een gesprek kunt voeren of tussentijds geniet van een uitgebreide lunch en naderhand van het diner. Dit is de plek waar mooie ideeën tot stand komen! Wil je liever een ruimte die helemaal afgesloten is, maar vind je daglicht wel zo prettig? Dan zijn een van de vier gloednieuwe vergaderzalen, met een speelse stijl, een uitstekende keuze. Door de flexibele tussenwanden kan de grootte van de zaal gemakkelijk op jouw wensen worden afgestemd. Ga je voor een boosting meeting dan is Zocher’s Bieb de juiste plek om elkaar te ontmoeten. Hier vergader je in een exclusieve ruimte in een informele sfeer met huiskamergevoel.

Maar bijeenkomen is meer dan alleen een mooie ruimte, en daarom begint onze Event Creator bij jouw persoonlijke wensen om voor de ultieme meeting te zorgen!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Carlton Square Hotel

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf treinstation Haarlem

Neem één van de volgende buslijnen: 3, 50, 140, 175, 176. U stapt uit op de halte ‘Houtplein’ of ‘Tempeliersraat’. (** Lees verderop het vervolg).
Vanaf Amsterdam, Halfweg of Aerdenhout/Zandvoort

Neem Connexxion bus 80. U stapt uit bij de halte ‘Tempelierstraat’. (** Lees verderop het vervolg).
Vanuit Schiphol en Hoofddorp

Neem een speciale buslijn, genaamd ‘ZuidTangent’. Deze vertrekt om de 7 minuten. Stap uit op de halte ‘Centrum/Verwulft’, sla bij de winkel 'Gather' rechtsaf en volg de ‘Grote Houtstraat’ tot het eind (winkelstraat).

** Vervolgens gaat u bij de ABN-AMRO Bank naar links en u vindt het Carlton Square meteen om de hoek.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Carlton Square Hotel

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasino

Concierge

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Zwembad